RETURNERING AF VARER

Ombytning:


I tilfælde af at en varer ikke passer i fx. størrelsen, ombytter vi gerne denne indenfor 14 dage. Send os en mail til shop@mondokaos.dk så vi kan tjekke op på at den ønskede vare er på lager, og evt. reservere denne til dig. Udfyld den fremsendte returnering seddel, og pak varen sammen med faktura og send det derefter retur til: 

Mondo Kaos 

Birkegade 1 

2200 København N. 

Danmark. 
Fortrydelsesret:Vi ønsker at du skal være glad og tilfreds med dit køb i Mondo Kaos. Er dette ikke tilfældet yder vi på webshoppen 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Bemærk, du skal altså sende dine varer retur så vi har dem indenfor de 14 dage dvs. du kan ikke selv beholde varerne 14 dage inden du sender dem retur til os, da leveringstid tilbage til os er iberegnet de 14 dage. Så returnerer du dem med dag - til - dag levering (andre fragtfirma end post nord) har du i princippet 9 hverdage. Hvis du returnerer med almendelig brevpost med Post Nord har du 5 hverdage, da Post Nord leverer på op til 5 hverdage.Er der gået mere end de 14 dage tager vi det ikke retur!

Følg venligst følgende instruktioner for returnering af varer: 

Fortryder du købet, skal Mondo Kaos altid underrettes herom via mail inden returnering. 

MAIL: shop@mondokaos.dk. 

Varen skal være Mondo Kaos i hænde senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, sammen med en printet kopi af faktura (du har fået denne tilsendt på mail). 

Vi tager ikke imod varer der er brugte – det er forståeligt at tøjet skal prøves, men vurderer vi at den har været brugt returneres denne. 

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. 

Når vi har modtaget varen retur tilbageføres betalingen til den konto der er benyttet da ordren blev lagt. Der kan gå op til 5 hverdage førend betalingen er tilbage på din konto.

Al returnering skal ske til: 

Mondo Kaos 

Birkegade 1 

2200 København N. 

Danmark. 


OBS! For udenlandske kunder: Returnerer du du en vare fra et ikke EU land vil vi blive opkrævet moms, hvis ikke du vedligger printet faktura samt skriver på pakken at det er en returvare.
Der ud over et gebyr på 140 d.kr. for at SKAT behandler returneringen. Vil vil derfor opfordre til at I følger denne procedure, sådan at vi ikke står med denne ekstra udgift på 140 kr plus 25% moms af varen for at tage varerne retur.


Reklamation: Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Mondo Kaos, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. 

Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. 

Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Mondo Kaos. 

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret, og kun mod fremvisning af kvittering/ faktura. 

Vurderer vi at fejlen er forårsaget af at tøjet er købt for småt, fx. syninger eller lynlås der er gået forudsaget af dette, tager vi ikke varen retur som reklamation.
Er en vare gået i stykker ombytter vi denne til en tilsvarende ny vare.

Vi yder ikke garanti på knapper, broderi eller anden form for pynt.