Stines sommer tips.

Gode tips som bare gør ens hverdag nemmere! Små ting man aldrig havde tænkt på, at man kunne gøre noget ved, og som bare kan gøre en kæmpe forskel. Det er sådan et tip som Stine deler med jer her.. 

Med alle de skønne Mondo Kaos kjoler er dette tip uundværligt, og vi håber det vil hjælpe rigtig mange til en endnu skønnere sommer fuld af kjole glæde.

'Siden sommeren 2018 har jeg følt mig som en ny kvinde! Hver evig eneste sommer siden jeg blev teenager og fik et par gode lårbasser, har jeg enten haft slidsår eller kampsvedt i et par cykelshorts under kjolen. 


Men i sommeren 2018, der for øvrigt var helt vanvittigt varm helt indtil oktober måned, gav min skønne veninde mig det råd at jeg skulle prøve at smøre mig med deodorant mellem lårene, inden jeg gik ud i solen. 


Først troede jeg ikke helt på hende, for efter mange års “slidsår-traumer", kunne det da ikke passe at så lidt kunne gøre det.

Men det gjorde det! Det var nærmest magisk. Jeg gik for første gang i mange år men helt bare ben under min sommerkjole, og der skete ikke det mindste! Det var luft og sus under skørterne - det var bare helt fantastisk!'


'Grunden til at dette trick med deodoranten virkede er at deodoranter indeholder en antiperspirant som simpelthen lukker porrerne og dermed sved-tilførslen. Det er sveden som er med til at skabe den friktion mellem dine lår, som giver dig slidsår.


Jeg bruger en helt almindelig rulle deostick, og dem køber jeg ofte når de er på tilbud til en flad 10'er. Der er mere end rigtigt i en enkel til en sæson :)'


Nedenfor ser du et udvalg af Stine's favorit sommerkjoler samt sandaler, som hun har på her på siden. Og på billedet tv, er Stine's labre sommerlår med deo, men også med de skønne nye shape shorts fra  Swedish Stockings, som også er værd at prøve mod svedige sommerlår ;-)'Du kan også bruge deodoranten under fødderne, så slipper du for svedige fødder i dine sandaler, og hvis du så samtidig bruger en olie til hele foden samt dine tæer mindsker du risikoen for vabler osv.


Til jer som er allergiske vil jeg klart anbefale jer at købe en deo uden parfume og andet gøgl. Og hvis i slet ikke bryder jer om at bruge antiperspirant på kroppen, kan et par gode bomulds cykelshorts selvfølgelig også hjælpe. Alternativt har vi også lige fået de nye shaping shorts fra Swedish Stocking, de vil lige kunne shape lidt op, samtidig med at de afhjælper at lårene klistrer.'


'Dette var mit bedste sommertrick. Jeg har praktiseret dette siden 2018 og det virker utroligt godt for mig. Jeg kan selvfølgelig ikke love at det vil virke for dig, da vi jo alle er forskellige, men prøv det og se om det kan hjælpe dig også.'


Gode sommerhilsner,


Stine, Mondo kaos

Læs tidligere Blogposts

Retro badetøj og hollywood glamour

Sommeren står for døren, snart skal vi igen på stranden. Vi kan måske rejse, men ellers har vi faktisk vænnet os til...

Historien om 

swingkjolen

I Mondo Kaos elsker vi en god swingkjole, og det er en af de kjoler vi altid har mange af i vores sortiment. Der skal være...

Rockabilly stilen hos Mondo Kaos

Har du nogen gange set udtrykket rockabilly anvendt i sammenhæng med noget tøj, fx en swingkjole, som du...