Besøg butikken i København.

Pasformer & kvalitet.


Mondo Kaos ligger i hjertet af det skønne Elmegade kvarter i København N. Vi specialiserer os i tøj i retro og vintage stil fra nøje udvalgte mærker fra hele verden. Vi elsker den flatterende stil som skaber smukke og velsiddende designs til alle kvinder inspireret af moden fra især 1940erne og 1950erne. Vi tilbyder kvalitetstøj, der fremhæver den kvindelige figur, uanset kropstype og aktuelle modetrends.


Mondo Kaos er en mindre butik men med et stort udvalg af tøj i den skønne retro stil. Straks du træder ind i butikken venter der dig en oplevelse af de særlige. Vi har indrettet butikken så du træder ind i et feminint og hyggeligt retro univers, perfekt som baggrund og til inspiration for din shopping tur.


Vi fører både kendte og mindre kendte kvalitetsmærker fra ind- og udland, og vi er altid på udkig efter nye eksklusive brands som vi kan præsentere for vores kunder. Fælles for vores brands er at de brænder for at designe tøj i vintage stil, og at de gør det med stor kærlighed til detaljerne. Alle brands er desuden relativt små og leverer på bestilling, dvs. at de ikke overproducerer.

Blandt de mange skønne brands kan du bl.a. finde klassikere som Emmy Design, The House of Foxy, Miss L Fire og The Seamstress of Bloomsbury og de mindre ’niche’ brands som du kun finder hos os så som tyske Grünten Mode og Californiske Mischief Made

Vores fokus er altid på kvalitet og den kvindelige pasform, med plads til former såvel som fokus på den flatterende timeglasfigur. Flere gange om året tager vi på messer, fordi vi synes det er spændende at gå på jagt efter nye mærker og styles, der passer ind i Mondo Kaos-universets retrostil. Og selvfølgelig fordi vi godt kan lide at mærke produkterne i egne hænder, for at sikre at vi tilbyder vores kunder de bedste produkter indenfor retro-universet.


I butikken møder du Stine butiksbestyrer og daglig leder. Stine kan du læse mere om her. Derudover kan du møde Carina, Jeanette, Cassandra & Lærke. Uanset hvem der betjener dig kan du være sikker på fremragende service da alle går op i at give dig den bedste oplevelse og betjening med den personlige kontakt i fokus. Vi ønsker at give en kompetent og nærværende kundeservice så du får netop den vejledning som du har brug for.


Det er de samme piger der står for at sende dine varer fra webshoppen, og de gør en dyd ud af at du skal føle samme service og glæde som havde du været i butikken personligt.

Kunden i fokus


I Mondo Kaos efterstræber vi altid at give byens bedste betjening og være tilstedeværende fra start til slut af købsoplevelsen.

Vi mener, at den bedste kundeoplevelse er baseret på kompetent og personlig kundeservice, med dig i fokus.


Nogle kunder oplever at de har brug for mere vejledning og inspiration end andre, og vi forsøger at møde dig hvor du er, uanset om du vil have lov at se rundt på egen hånd eller have vores hjælp til inspiration.


Selvom vi ikke kan give helt samme oplevelse til vores online kunder, forsøger vi at hjælpe bl.a. via email korrespondance, hvor vi vil forsøge at svare alle de spørgsmål du skulle have.


Personalet i Mondo Kaos går på arbejde hver dag med det tankesæt at give den optimale kundeoplevelse, og det er det der holder os fokuserede på at fortsætte vores mission: at tilbyde kvalitetstøj, der fremhæver den kvindelige figur, uanset kropstype og aktuelle fashion trends.Hvis du har brug for at blive taget helt særligt hånd om, måske leder du efter et særligt look, eller du ved på forhånd at du har brug for ekstra vejledning. Så anbefaler vi at du booker dig ind til en tid med ’Personlig shopping’. Her er du sikker på at få 50min med vores dygtige personale helt for dig selv. Du kan booke personlig shopping her.


Vi glæder os til at se dig i Mondo Kaos!

ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN:

Mandag - fredag kl. 10:00 - 18:00.


Lørdag kl. 10:00 - 16:00.


*Hver den sidste mandag i måneden har vi lukket for personlig shopping. 


Book din tid HER!


Mondo Kaos

Birkegade 1
2200 København N.