Vintage & Retro Kjoler og andet tøj i København ❤️

Mondo Kaos er en high-end retro boutique i København, hvor du finder skønt tøj og tilbehør, inspireret af moden fra 40erne, 50erne og 60erne – tre årtier der er særligt kendte for at sætte fokus på den kvindelige silhuet.

I Mondo Kaos fører vi kendte kvalitetsmærker fra ind- og udland, herunder Emmy Design, House of Foxy, Lola Ramona, Miss L Fire og Stop Staring, og vi har Danmarks bedste udvalg af high-end kjoler i retrostilen. Foruden flatterende kjoler inkluderer vores sortiment bl.a. også bluser, bukser, cardigans, overtøj og sko, så du let kan bære den elegante, tidsløse retrostil til hverdag, uanset om du dyrker stilen til fingerspidserne eller blot ønsker at tilføre dit look et touch af Mondo Kaos.

Når vi udvælger varer til butikken, er vores fokus altid på kvalitet, pasform og det feminine udtryk, og derfor tager vi bl.a. på messer flere gange om året, fordi vi synes det er spændende at gå på jagt efter nye mærker og styles, der passer ind i Mondo Kaos-universets retrostil, og fordi vi godt kan lide at mærke produkterne i egne hænder, for at sikre at vi tilbyder vores kunder de bedste produkter indenfor retro-universet.

Vi mener, at den bedste kundeoplevelse er baseret på kompetent, nærværende og personlig kundeservice, med dig i fokus. Det er dette tankesæt vores personale går på arbejde med hver dag når de møder ind i butikken i Køebnhavn, og også dét, der holder os fokuserede på at fortsætte vores mission: at tilbyde kvalitetstøj, der fremhæver den kvindelige figur, uanset kropstype og aktuelle fashion trends.

Bag Mondo Kaos står Ditte Charite Lindemose. Ditte har oprindeligt en sundhedsfaglig uddannelse, men i 2006 tog hun springet og åbnede Mondo Kaos med en samarbejdspartner. Kort efter blev Ditte eneejer af virksomheden, og med en sand ”we can do it!” -attitude har hun udviklet Mondo Kaos lige siden.

I 2017 tog Ditte springet og flyttede fra København og er i dag bosat i Pasadena, California, hvorfra hun stadig står for at drive den overordnede del af virksomheden. 

Butikken i København bestyres til dagligt af Stine med hjælp fra Kirstine, Line og Cecilie, og uanset hvem af os du møder, kan du være sikker på at få behagelig og kompetent hjælp og vejledning, så du kan finde det perfekte outfit til netop din figur, og føle dig smuk og feminin som du er.

- Vi glæder os til at se dig!

Kærlig hilsen,

Team Mondo Ladies ❤