Om Mondo Kaos

Mondo Kaos er en vintage inspireret tøj butik i København K. samt en webshop som sender til hele verden.

Vi har altid et stort udvalg af tøj i retro og vintage stil fra alle de bedste brands indenfor den feminine vintagemode. Vi elsker vintage stilen, da den sætter de feminine kurver i fokus, og skaber en smuk silhuet til alle kvinder. Det betyder at vi altid har fokus på at finde det rette feminine snit til netop din figur.

Vores sortiment er nøje udvalgt, så kvaliteten og designet altid er i top, og vi har tøj og tilbehør for stort set enhver smag. Uanset om du er til en gennemført retro og vintage stil, eller om du bare vil have nogle enkelte ting til at pifte din garderobe lidt op, kan vi finde det rigtige til lige dig.


Over 30 forskellige mærker

Vi fører tøj fra mærker som The House of Foxy, The Seamstress of Bloomsbury, Emmy Design, Miss Candyfloss, Palava, vores eget in-house mærke Daisy Dapper samt sko fra Charlie Stone samt mange, mange flere. Fælles for alle de mærker vi fører er at de brænder for at designe tøj i vintage stil, og at de gør det med stor kærlighed til detaljerne. Alle vores mærker er desuden relativt små og leverer på bestilling, dvs. at de ikke overproducerer. Under hver enkelt mærke kan du læse mere om hvad de står for, men fællesnævneren er kvalitet og design med en forkærlighed for de klassiske og feminine snit. 


I Mondo Kaos har vi også mærker flere som vi er eneforhandlere af i Danmark, og vi er konstant på udkig efter nye og spændende samarbejder, for at give vores kunder muligheden for at shoppe så unikt som muligt.


Al vores tøj er ny-produceret med udgangspunkt i moden fra 1940’erne, 1950’erne og 1960’erne. Vores tøj er altså ikke originalt tøj tilvirket fx. i 1950’erne, men tøj lavet i den stilart som var fremherskende dér.


mondo kaos' Webshop

Fra vores hyggelige butik pakker og sender vi også de varer du bestiller på webshoppen. Det er dermed også de samme medarbejdere som du møder i butikken, som svarer på jeres henvendelser via mail eller telefon, og som også pakker din ordre på webshoppen.

Vi bestræber altid at give vores kunder der handler online den samme personlige betjening som i butikken, da alle vores kunder er lige værdsatte. 


Vi sender din pakke i miljøvenlige og biologisk nedbrydelige poser med GLS.

Normalt modtager du din pakke indenfor 1-2 dage, men op til højsæsoner, så som jul, kan der godt gå lidt længere tid. Du kan læse alt om levering her.

kundeoplevelsen

Vi elsker at vejlede og finde frem til det snit som klæder dig. Vi har altid kunden i fokus, og det er vores mål at alle som kommer i Mondo Kaos, skal opleve at have modtaget den mest kompetente betjening muligt. 


I butikken møder du Julie som er butiksbestyrer og står for den daglige gang i Mondo Kaos. Udover at vejlede og rådgive kunder, er Julie også altid er parat med tip til stil og styling. 

Desuden vil du i butikken møde Jeanette, indehaver Ditte og andre af vores skønne Mondo-medhjælpere som alle glæder sig til at hjælpe dig vej gennem vores skønne vintage-univers og give dig den optimale kundeoplevelse.Nyheder i Mondo kaos

Nyhederne kommer løbende ind, og oftest kommer der nyheder op til flere gange om ugen. Det er selvfølgelig muligt fordi vi kun tager få hjem af hver design, så er du blevet grebet af stilen, kan du med fordel følge med på Instagram og Facebook.


Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev, og på den måde være med som en af de første der får besked når nyhederne lander i butikken.


Har du shoppet hos os og er blevet super glad for dit nye køb? Så tag et billede af dig selv i dit nye tøj og lav en foto-anmeldelse. Det hjælper andre kunder til at se tøjet på, og du får til og med 10% på næste køb som tak.


Vi glæder os til at se dig i Mondo Kaos/ Mondo Kaos Webshop.

ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN:

Mandag - fredag kl. 10:00 - 18:00.


Lørdag kl. 10:00 - 17:00.Mondo Kaos

Frederiksborggade 31

1360 København K.