Mød kvinderne bag Mondo Kaos

Indehaver Ditte.

Ditte er indehaver af Mondo Kaos og siden åbningen i 2006 er hun ’chefen for det hele’. Ditte har en forkærlighed for det 'skæve' og alternative, og det uanset om det er inden for tøj, design, boligindretning eller livsstil. Ditte er vild med 40erne, 50erne og 60erne, hvilket selvfølgelig afspejler sig i butikkens æstetik.


Efter 6 år i Los Angeles er Ditte netop vendt tilbage til København. Ditte bor sammen med sin søn Charlie (som arbejder "behind the scenes" i Mondo Kaos) og kattene Cornelius og Minnie. Ditte elsker at rejse hvilket var grunden til at hun endte med at bo 6 år i Los Angeles. Desuden er hun vild med musik og elsker at gå til koncerter i både små og store venues.


'Hjertebarnet' er butikken som Ditte startede i 2006, og selvom webshoppen også er blevet en stor del af Mondo Kaos er det klart den personlige kontakt til kunderne der altid har været drivkraften for Ditte.


Derfor er det også af største vigtighed, at vores online kunder får oplevelsen af samme personlige betjening. Når vi håndterer ordrer online tilstræber derfor at give kunderne følelsen af at have været i butikken og shoppe.

Motivationen for Ditte er ikke blot at sælge tøj, men at få kunderne til at føle sig 'empowered'. Tøjet skal være en måde at udtrykke sig på. Kunderne i Mondo Kaos skal opleve at det ikke er deres kroppe som skal passe ned i tøjet, men tøjet som skal passe kroppen.


Butiksbestyrer Julie.


Julie er butiksbestyrer og daglig leder i Mondo Kaos. Hun tiltrådte i vinteren 2022 og glæder sig til fremover at sætte sit præg på Mondo Kaos. Trods Julies unge alder har hun allerede været i retailbranchen i 18 år, 13 af de år i en ledende funktion, og for store internationale brands.

For Julie faldt det naturligt at søge til Mondo Kaos, fordi hun ønskede et sted hvor hun kunne forene mange års retailerfaring med hendes kærlighed for vintage og retro universet. Hun ønsker at formidle kærligheden til vintagestilen videre, med den følelse det giver af at føle sig godt tilpas i tøj med den rette pasform og fit. 


Julie bor i København med sin mand, og udover design og tøj elsker Julie musik og at gå til koncerter. Her spænder hun bredt og holder af mange forskellige genre, men som hun selv siger "der skal dog efterhånden meget til at imponere mig, da jeg bestemt har set lidt af hvert efterhånden". Derudover elsker hun at gå til balletforestillinger, og så er Julie kattemenneske med stort K, og hun drømmer om en dag igen at få katte. (Vi bider mærke i at dette er flertal). 


Udover Ditte & Julie kan du også møde Jeanette, Signe og de øvrige "Mondo Ladies" butikken. De er selvfølgelig alle vilde med retro og vintage stilen, og alle har de været kunder gennem flere år inden de startede med at arbejde i butikken. Derfor er de Mondo ladies til fingerspidserne og brænder for at give både stil og den personlige kundeservice videre i deres daglige arbejde i butikken.