Mød kvinderne bag Mondo Kaos

Indehaver Ditte.

Ditte er indehaver af Mondo Kaos og siden åbningen i 2006 er hun ’chefen for det hele’. Ditte har en forkærlighed for det 'skæve' og alternative, og det uanset om det er inden for tøj, design, boligindretning eller livsstil. Ditte er vild med 40erne, 50erne og 60erne, hvilket selvfølgelig afspejler sig i butikkens æstetik.


Til daglig bor Ditte i Santa Monica med sin søn Charlie der går i Junior Highshool, og de deler desuden hjem med deres to katte Cornelius & Minnie. I sin fritid elsker hun at gå på loppemarkeder som der er masser af i LA (Tip til Mondo Kunder: Dittes favorit er 'Rose Bowl' i Pasadena), her finder hun lige netop de sjove og unikke ting der passer til hendes stil. 


Ditte er vild med musik og elsker at gå til koncerter i både små og store venues, samt 'weekenders' som Viva Las Vegas (læs blogpost om Ditte & Kirstines deltagelse i 2019 HER!) og 'High Rockailly' i Spanien. Og så er hun glad for dyr, og bruger derfor nogle timer om ugen som frivillig på det lokale katte rescue/ dyreværn i Pasadena.


'Hjertebarnet' er butikken på Nørrebro, og selvom webshoppen også er blevet en stor del af Mondo Kaos er det klart den personlige kontakt til kunderne der altid har været drivkraften for Ditte.


Derfor er det også af største vigtighed, at vores online kunder får oplevelsen af samme personlige betjening. Når vi håndterer ordrer online tilstræber derfor at give kunderne følelsen af at have været i butikken og shoppe.

Motivationen for Ditte er ikke blot at sælge tøj, men at få kunderne til at føle sig 'empowered'. Tøjet skal være en måde at udtrykke sig på. Kunderne i Mondo Kaos skal opleve at det ikke er deres kroppe som skal passe ned i tøjet, men tøjet som skal passe kroppen.


Butiks bestyrer Stine.


Stine er butiksbestyrer og daglig leder i Mondo Kaos. Hun kom til butikken i 2014 da hun havde lyst til nye græsgange efter i mange år at have være først salgsleder og siden butikschef i en stor international tøjkæde. I 2016 blev Stine bestyrer af Mondo Kaos.


Stine er vild med tøj og stil, og har både sin helt egen retro stil, samtidig med at hun er inspireret af mange stilarter fra folk og boho til western og punk. Det der er vigtigst for Stine at snittet passer, så tilføjer hun det unikke i detaljen.


Stines anden store passion er musik. Stine er DJ, musikanmelder og influencer i rock og undergrundsmusikscenen. Ligesom med tøj er Stine mest interesseret i ting der ikke er for mainstream. Udover en forkærlighed for rockmusikken fra 1960'erne og 1970'erne dyrker hun stort set al musik, med undtagelse af det der altid spilles i radioen.

Du kan også finde nogle af Stines playlister specielt lavet til Mondo Kaos på Spotify. 


I butikken lægger Stine vægt på at snittet passer til kunden. Stine siger 'Det er vigtigere at finde snittet der passer, end at du får end en autentisk 50er kjole. Stilen er i detaljen. Se ud som du vil og style det derefter.'


Stine bor i København med sin kæreste, datter og hund, som af og til agerer fotomodel på vores billeder. 

Hvem kan du ellers møde i butikken? 

Udover Stine kan du også møde Carina, Jeanette, Nanna, Lærke & Cassandra i butikken. De er selvfølgelig alle vilde med retro og vintage stilen, og alle har de været kunder gennem flere år inden de startede med at arbejde i butikken. Derfor er de Mondo ladies til fingerspidserne og brænder for at give både stil og den personlige kundeservice videre i deres daglige arbejde i butikken. 

Alle fem piger er kreative og arbejder ved siden af Mondo Kaos med deres erhverv som operasangere ( Carina og Cassandra), skuespillere (Jeanette & Nanna) og burlesque danser (Lærke).