A match made in heaven ✨

A match made in heaven ✨

Stylist Cherry Dollface.

Tidligere på året havde vi fornøjelsen af at få lavet billeder sammen med den amerikanske hår/make-up artist, Cherry Dollface. Cherry er bosat i Los Angeles og gæstede København under sin Europatour. Hun er en legende indenfor pin-up hår og make-up, og vi var så glade for at få muligheden for at arbejde sammen med hende.

Vores søde stamkunde, Nadia Maraschino, blev lokket til at stå foran kameraet og Kirstine Ploug var bagved. Vi havde på forhånd sammensat en række outfits til Nadia, bl.a. vores klassikere: Billion Dollar Dress fra Stop Staring og Monte Carlo Dress fra Heart Of Haute.

Og selvfølgelig Amber sko fra Miss L Fire -sæsonens yndlingssko!

Nadia mødte på settet uden make-up og med sit hår løst. Det store mørke hår blev rullet op, og Nadia fik lagt en klassisk pin-up make-up, som vi kender den, med smukke røde læber og sort eyeliner med vinger. Cherry børstede håret ud, og friserede det i en pageboy-frisure, à la Hollywoodstjernerne fra 1940’erne og 1950’erne, som fx. Marilyn Monroe.

Efter halvanden time i Cherrys erfarne hænder var Nadia klar til at skifte til dagens første outfit.

Nadia er fantastisk fotogen og naturlig foran kameraet, så vi havde god tid til at få skudt billeder af alle outfits -både kjoler og en af efterårets frakker.

Vi havde en rigtig sjov dag med pigerne, og Cherry var også frisk på at hjælpe med at sørge for sus i skørterne på billedet af Monte Carlo kjolen, så det fik den rigtige Elvgreen pin-up feel.


Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, holder udsalg, får nye varer etc. så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder:


 


Kommentar