Kundeaften i Mondo Kaos - Forår 2019 🌸

Kundeaften i Mondo Kaos - Forår 2019 🌸

Torsdag d. 14. marts holdt vi vores aller første Kundeaften-arrangement i Mondo Kaos – og sikke en fantastisk aften og oplevelse!

Vi startede med at forberede os på eventet, ved at udvælge specifikke styles til vores deltagende Mondo Ladies, som vi tilbød med en speciel rabat på aftenen! Stine fandt tombola-tromlen frem og udvalgte flere, spændende præmier til den, som der blev trukket lod om midt på aftenen. 

Endelig kom dagen, og omkring klokken halv syv om aftenen ankom 30 spændte kvinder til butikken. De blev alle budt velkommen med en "Mondo Kaos Goodie Bag" samt lod til tombolaen.

Herfra kunne vi alle se frem til en dejlig aften med kjole-prøvning, lotteri og en masse gode samtaler med nye bekendskaber med en fælles interesse for smukke kjoler og retro/ vintageuniverset!

Der blev hyggesnakket i køen til prøverummet...

...og prøvet fine kjoler.

For nogle af kvinderne var det deres første gang i Mondo Kaos, mens andre var kendte kunder.

Blandt de kendte kunder fandt vi Sabine, der fortalte os, at hun besluttede sig for at deltage, fordi hun er glad for butikken og fordi hun vidste, at det var første gang vi holdt sådan en begivenhed, og derfor var nysgerrig på hvad aftenen ville bringe.

En af vores førstegangs besøgende var Zenia, der var blevet inviteret af sin søster – og de havde taget deres skønne mor med! Zenia fortalte os, at både hun, hendes mor og søster har en passion for retro og vintageuniverset, og da vi spurte de tre kvinder hvilke ord de forbinder med den type tøj de så i Mondo Kaos, lagde de især vægt på ordene: kvindelighed, kropspositivitet og diversitet – tre ord vi både er glade for og stolte af at blive forbundet med.

Tusind tak til alle de vidunderlige kvinder, der deltog i vores aller-første Kundeaften i Mondo Kaos og var medvirkende til at aftenen blev sådan en stor succes – trods den let begrænsede bevægelighed ;-)

Vi ser meget frem til at holde næste Kundeaften, og vi har allerede masser af gode ideer til nye spændende arrangementer!

Kærlig hilsen, Team Mondo Ladies ❤️ 

Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, holder udsalg, får nye varer etc. så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder:


Kommentar