Den perfekte cocktailkjole til Jul og Nytår 2020 🌟

Den perfekte cocktailkjole til Jul og Nytår

December er nok den måned på året, hvor vi har flest festlige begivenheder i samme måned, og særligt på årets sidste aften ønsker vi at stråle om kap med fyrværkeriet på himmelen!


I år siger vi farvel til 10'erne og går ind i 20'erne, og uanset om du går efter et elegant, sexet eller sødt nytårslook, så er vi sikre på at vi har flere fantastiske cocktailkjoler, som du både vil føle dig smuk og godt tilpas i, så du kan kan skænke champagnen og hoppe ind i det nye år og årti med stil!

I denne blog post fortæller vi om:

  • 
vores udvalg af cocktailkjoler til Nytår 2020

  • styling af din nytårskjole i Mondo Lady stil

Mondo Kaos' udvalg af cocktailkjoler til Jul & Nytårs festerne.

Der er mange forskellige måder at fejre Nytår på og mange forskellige slags Nytårsfester og traditioner. Derfor har vi samlet et udvalg af vores vidunderlige cocktailkjoler, som vi mener er særligt velegnede til at fejre årets sidste aften i!

A-line glitterkjole i skøn 60'er stil fra Marmalade

Hvis du leder du efter en glitterkjole, der kan stråle om kamp med fyrværkeriet, så er det denne fantastiske 60'er-inspirerede A-line kjole fra Marmalade du leder efter! En absolut drøm af en klassisk cocktailkjole! Det figursyede snit fremhæver dine former på smukkeste vis og skaber en smuk silhuet med en defineret talje! Den er lavet i rød glitter, guld glitter og sort glitter og er sikker på at give dig opmærksomhed, når du træder ind i ethvert rum!

Hayworth kjolen fra The House of Foxy.

Hayworth-kjolen fra The House Of Foxy er en fantastisk pencilkjole, der er emmer af klassisk elegance og sofistikerede cocktailparties i 40'ernes high society. Snittet skaber den klassiske timeglas-silhuet og indrammer dine kurver på smukkeste vis, samtidig med at den flatterende draperings effekt i skørtet skjuler eventuelle linjer og hjælper til at definere silhuetten yderligere! En fantastisk cocktailkjole, der nok skal gøre dig bemærket til Nytårsfesten!

Lana cocktailkjole fra The House Of Foxy.

Lana er en elegant pencilkjole med et smukt peplumskørt, mandarinkrave og en flot keyhole-udskæring, der sætter diskret fokus på barmen. Snittet indrammer hele figuren, peplum skørtet skjuler eventuelle linjer og materialet har let stræk, hvilket giver en fantastisk pasform! En skøn cocktailkjole, der absolut tiltrækker opmærksomhed på den mest elegante måde!


Pencilkjole i sennepsgul & guld fra Miss Candyfloss.

Leder du efter en formel cocktailkjole med et lille sparkle, så er denne skønne pencilkjole fra Miss Candyfloss lige noget for dig. Den er lavet i denne sæsons mest populære farve, sennepsgul (mustard) og har en meget smuk bådformet krave i guldfarvet satin, der fremhæver kraveben og hals på absolut smukkeste vis! Kjolen er inspireret af Hollywood-ikonet Marilyn Monroe og hendes sofistikerede stil.


Pencilkjole i sort med halv lange ærmer fra Miss Candyfloss.

Hvis du er vild med den smukke satinkrave, men foretrækker en kjole med ærmer, så har vi også pencilkjolen med satinkrave i sort. Den er figursyet, indrammer kroppen på smukkeste vis, og så har den en praktisk slids i skørtet for god bevægelighed. En meget elegant cocktailkjole, der passer perfekt til et par lange satinhandsker, cigaretrør og rød læbestift i sand Marilyn Monroe-stil!

Swing kjoler i flere farver fra Unique Vintage.

Delores kjolen fra Unique Vintage er en af vores klassikere. En meget flatterende swingkjole med flotte draperinger i udskæringen, som har en let forstørrende effekt og indrammer barmen meget elegant! Den har et bredt taljestykke der hjælper til at definere taljen, og et smukt swingskørt, der afrunder hoften og har plads til et petticoat under – den perfekte cocktailkjole til dansefesten!

Hourglass Swing kjole fra The Pretty Dress Company.

Skal du fejre det nye år til en dansefest, så er Hourglass-kjolen fra The Pretty Dress Company den kjole du leder efter! En elegant, klassisk kjole i det ikoniske New Look snit, der skaber den berømte timeglassilhuet med den flatterende V-formede udskæring, de små ærmer, den definerede talje og det fyldige swingskørt! Bær den med et petticoat under for at skabe den ultimative timeglassilhuet og for at tiltrække dig al opmærksomheden på dansegulvet! Kjolen fås pt. i 6 forskellige farver.

The Hourglass dress fra The pretty dress company

Hourglass Pencil kjole i velour fra The Pretty Dress Company.

Vi har også den smukke Hourglass-kjole fra The Pretty Dress Company i en pencil-model, og nu også med albue-lange ærmer – og så er den lavet i det smukkeste røde fløjl! Den er figursyet, taljeskåret, har en smuk V-formet udskæring og en flot draperingsdetalje i siden, der hjælper til at definere taljen og samtidig fremhæver hoften og skjuler eventuelle linjer ved maven. En fantastisk cocktailkjole, der emmer af elegance og glamour, og som helt sikkert vil tiltrække sig opmærksomhed til din Nytårsfest!

Velour pencil kjole

Den klassiske Billion Dollar kjole fra Stop Staring!

Billion Dollar kjolen fra Stop Staring! er en af vores all time bestseller cocktailkjoler i Mondo Kaos! Det er en sexet, stram cocktailkjole i et figursyet snit, der fremhæver alle formerne på smukkeste vis, og med en udfordrende udskæring, der sætter fuldt fokus på barmen! De små, elastiske pufærmer giver kjolen et legende udtryk og gør den velegnet til mange forskellige typer festlige arrangementer! En absolut fantastisk kjole, i et snit der klæder alle kropstyper og størrelser!

Kjoler fra Stop staring

Den smukke Harlow kjole Stop Staring!

En sofistikeret cocktailkjole i to farver – overdelen er mørkegrøn og skørtet er sort. Det er en flot taljeskåret kjole i et figursyet snit, med en flot empire-syning under barmen, der har en let forstørrende effekt. Snittet, farverne og en lille bælte-detalje definerer taljen meget smukt, og alle figurens former fremhæves. På højre skulder er der en iøjnefaldende satin-sløjfe, der giver kjolen et elegant, legende udtryk! På bagsiden af skørtet er der en slids, for god bevægelighed!

Harlow pencil kjole fra Stop Staring

Den klassoske Mad Men swing kjole fra Stop Staring!

Mad Men swingkjolen fra Stop Staring! er en klassisk cocktailkjole, der er velegnet til alle lejligheder! Kjolen skaber en smuk timeglassilhuet, og der er særligt fokus på at fremhæve barm og talje. Barmen indrammes og fremhæves af smukke plisseringer i overdelen, og taljen defineres smukt af det taljeskårede snit og det flotte swingskørt! Der er plads til et petticoat under skørtet, hvis du ønsker ekstra volumen og et mere legende udtryk, dog kan kjolen sagtens bæres uden, hvorved den får et mere elegant udtryk.

Mad kjoler fra Stop Staring

Pencilkjole i glitter lurex fra The Pretty Dress Company.

Elsker du glitterkjoler, men foretrækker en kjole med et lille ærme, så er Hourglass kjolen i glitter lurex lige noget for dig! En absolut drøm af en cocktailkjole, der skaber den ikoniske timeglassilhuet på funklende vis! Dette er den perfekte kjole til din Nytårsfest! Der er skruet helt op for glam-knappen og du er fuldstændig sikker på at blive den mest lysende stjerne på vinter-himmelen i denne kjole, uanset om du er til den smukke mørkegrønne farve eller den elegante sølvfarvede!

Lurex kjoler fra The Pretty Dress Company

Styling af din Jule eller Nytårskjole i Mondo Lady Stil

Når du har fundet den perfekte Nytårskjole, er det tid til at fuldende dit outfit! I ægte Mondo Lady stil, giver vi dig her vores bedste styling tips fra butikken til et fabelagtigt Nytårs-look:

Nylon strømper med søm - prikken over i'et.

Strømpebukser med søm fra What Katie Did

 

Strømper med søm fra what katie did

Strømper med søm er et must-have til dit Nytårslook! Sømmede strømper tilføjer elegance og sexappeal - og så forlænger sømmen benene! Vi har et godt udvalg af både stockings til hofteholder og strømpebukser med søm i flere farver og størrelser, også i plussize!

Hofteholdere med shape-effekt fra What Katie did

Disse hofteholdere fra What Katie Did har hele 2 funktioner. Der er den praktiske del - at de kan holde strømper oppe, men der ud over har de også en let shape-effekt over maven. Og så er de bare super flotte!

Vi har også de smukke "waist chincers" der lukkes med hægter og har en stor effekt hvis du ønsker den flotte timeglas figur.

Smukke sko til din Cocktailkjole

De perfekte Nytårssko til din kjole finder du også hos os, og vi har smukke festsko og dansesko fra Lola Ramona, Miss L Fire og Nordic ShoePeople i flere farver og modeller!

Guld sko fra Miss L Fire

Guld er en af denne vinters store farver, og vi har hele tre modeller i forskellige guld-toner fra Miss L Fire! Vi har den klassiske Amber i mat guld og rød-guld, og så har vi den nye Layla i en smuk, metallisk guldfarve.

Amber guld pumps fra Miss L Fire

Amber er en kending i Mondo Kaos, og det er en af vores  yndlingssko, fordi den fungerer til alt: arbejde, dans, mingling til cocktail-fester eller en romantisk gå-tur, hvor I ser på fyrværkeriet sammen, arm i arm. Den har en perfekt hælhøjde og god støtte i forfoden, så den er rigtig god at gå med og stå i.

Layla guld pumps fra Miss L Fire

Layla er en ny model fra L'Fire, i metallisk guld! Det er en klassisk sko med en smuk hælkappe, der er formet som en muslingeskal og en yderst flatterende V-udskæring på forfoden, der forlænger både fod og ben! De passer perfekt til Nytårsfesten, hvor de helt sikkert vil lyse ethvert dansegulv op.

Sorte sko til fest

Sort er altid in, og derfor har vi selvfølgelig også klassiske sorte festsko, der passer perfekt til din cocktailkjole, uanset hvilken farve den har.

Sort amber ruskindspumps fra Miss L Fire

Den populære Amber fås også i sort ruskind, med samme gode hælhøjde og støtte i forfoden. En sexet sko, der passer til alle anledninger og særdeles godt til Nytårsaften med dans og visit hos venner!

Lana ruskinds pumps med sølv rem

Lana er også en ny model fra Miss L Fire, med en sexet sølv-detalje på forfoden, der fanger lyset og tiltrækker sig opmærksomhed. Med sølv-tonede smykker kan du skabe et fantastisk look, der emmer af cocktails, champagne og cigarer!

Layla ruskinds pumps fra Miss L Fire

Den nye Layla med muslinge-hælkappen og den V-formede udskæring er også lavet i sort ruskind – klassisk skomode med et smukt twist, der matcher alle dine fest-outfits og cocktailkjoler!  

Clarice ruskinds sko med lav hæl

Clarice er også en ny model, inspireret af de sene 1950ere/tidlige '60ere, og derfor er hælen lidt lavere end L'Fires andre modeller. Designet forlænger foden og læggen, og designet gør dem fantastiske at gå i – bær dem med en 60'er-inspireret cocktailkjole, sat hår à la 'bee hive' og store smykker for et klassisk 60'er fest-look!

Sorte mary jane lak sko fra Lola Ramona

Er du glad for 60'ernes mode, så har vi også smukke sorte laksko fra Lola Ramona! En helt klassisk Mary Jane model med rem og en lille hæl, der er perfekt til mini-kjolen! Dette er skoene du skal ud at danse Go-Go i, Nytårsaften! Det skinnende, sorte lak passer godt til alle outfits, samtidig med at de er de perfekte festsko til din cocktailkjole!

Ruskinds sko fra Nordic Shoepeople

Nordic ShoePeople har også lavet et par smukke 60'er-inspirerede sko i denne sæson: Frida. Klassiske ruskindssko med T-rem og den bedste komfort! Nordic ShoePeople er kendt for deres behagelige indersåle, der gør skoene meget velegnede som dansesko! Den fine T-rem giver skoene et legende udtryk, der passer perfekt til Nytår, hvor der altid sker noget sjovt og overraskende!

Røde sko til fest

Røde sko er en klassiker, og vi mener at alle piger og kvinder bør eje i hvert fald ét par røde sko! Til denne sæson har vi to røde par sko, der er helt forskellige! Klassisk rød ruskind og vinrød lak!

Rød ruskinds pumps fra Miss L Fire

Vi har fået Amber fra Miss L Fire i det smukkeste rubinrøde ruskind, der straks får os til at tænke på Dorothy og Oz! Et par meget smukke sko i et klassisk design med flotte detaljer, som bare venter på at få lov til at danse det nye år ind med dig!

Vi har også fået Frida fra Nordic ShoePeople i en elegant, vinrød 'wrinckle'-lak, der passer perfekt til dit afdæmpede, sexede Nytårs-look! Med en sort cocktailkjole og mørkerød læbestift kan du skabe et sexet look, der emmer af 60'ernes udfordrende, sexede stil!

Boleroer.

Når du skal udenfor for at kigge på fyrværkeriet kl. 00 og skyde champagnepropper af sted, kan det være rart med en lille bolero på, for at holde varmen, så du kan nyde synet på himmelen, mens du stadig ser fantastisk ud. Vi har en flot, kortærmet bolero fra House of Foxy i flere forskellige farver og størrelser, der passer perfekt til dit Nytårslook, så du ser stylish ud hele aftenen – selv, når det bliver tid til cigar og champagne!

Hvis du stadig synes du mangler lidt inspiration til dit personlige Nytårs-look 2020, så kom ind forbi os i butikken på Birkegade. Her står vi altid klar til at hjælpe dig med råd og tips til styling, uanset om du går efter et fest-look i autentisk 1940'er, 1950'er eller 1960'er stil eller et moderne look med fuldt fokus på at fremhæve dine feminine former i klassisk stil!

Vi håber I alle får en fest og kommer godt – og velklædt – ind i det nye år 2020!

Kærlig hilsen, 

Team Mondo Kaos


Julekjoler i vintage stil ❤️

Julekjoler i vintage stil ❤️

Det er måneden før måneden, og det betyder selvfølgelig at vi er begyndt at få skønne kjoler ind, der passer perfekt til julefrokosten...

 

Kropspositiviatet

Om kropspositivitet og selvkærlighed ❤️

"Om kropspositivitet og selvkærlighed" - Interview med kropsaktivist Helene Thyrsted, aktuel i filmen "Fat Front"...

 

Kundeportræt nr. 4 Heidi ❤️

Dette kundeportræt er en del af en række mini-blogs, hvor vi har interviewet nogle af vores skønne #mondoladies, på baggrund af deres brug af netop #mondolady og #mondokaos på Instagram <3Giveaway - vind en cocktailkjole efter frit valg!

Du kan nu vinde en kjole til din næste fest af frit valg!

Du skal blot gøre to ting:

1. Tilmelde dig vores nyhedsbrev herunder - er du allerede tilmeldt er det selvfølgelig fint, og du behøver ikke gøre det igen! ❤️

2. Kommentere herunder hvilken kjole du kunne tænke dig at vinde. Det behøver ikke at være en af dem vi fremviser her i blogpostet, men kan selvfølgelig også være en af de andre du kan finde på webshoppen. Sæt gerne et link ind til kjolen.

Den heldige vinder trækkes tirsdag den 10 december og offentliggøres på Facebook & Instagram onsdag d. 11 december ❤️