Nyheder fra Nordic ShoePeople

Nyheder fra Nordic ShoePeople

Noget at det bedste ved at gå ind i det nye år, er at vi modtager alle de nye varer vi har glædet os til. Der er gået næsten et år siden vi lagde ordren, og nu er det en realitet. Nu lander de nye fine ting, og vi går så småt ind i en ny skøn sæson. Foråret banker snart på døren, og en af de ting vi har glædet os super meget til er de nye sko fra Nordic ShoePeople

T-rem sko frida 22 fra Nordic Shoepeople hos Mondo Kaos

Hvis I, ligesom de fleste af os, har fået gået lidt flere ture end sædvanligt, vil I sikkert have fundet ud af at værdsætte komfortable sko endnu mere end normalt. Og det er lige hvad Nordic ShoePeople kan lave; sko med komforten i højsædet uden at gå på kompromis med et smukt look.

KVALITET, STIL OG PASFORM

Vi har nu haft Nordic ShoePeople i en del år, og vores kærlighed til deres retro inspirerede sko vokser og vokser. Samtidig har vi fået et super godt samarbejde med de søde mennesker bag brandet. For jer der ikke allerede er bekendte med brandet kan vi kort fortælle, at det er dansk designede sko i høj kvalitet, og produktionen finder sted på en lille fabrik i Spanien. 

Vi er altid en smule skeptiske/tilbageholdende når vi prøver et nyt brand. Kvalitet, stil og pasform skal være tip top så de matcher vores øvrige sortiment i butikken. 

Derfor afprøver vi altid nye produkter for at sikre os at de er helt perfekte til Mondo Kaos.  

De retro inspirerede sko er gode til både bukser, nederdel og kjoler - det er kun dig selv som sætter grænsen. Vi er helt sikre på at i vil ELSKE Nordic ShoePeople! Derfor har vi denne sæson udvidet sortimentet med tre nye styles.

FRIDA- EN SNØRESKO MED HÆL  

Frida 21 er den klassiske snøresko men med en god hælhøjde, som gør skoen perfekt til dig der vil have en behagelig sko, men ikke er til sneakers.  Skoen har en dyb udskæring foran, som snørebåndene snøres henover, så skoen er yderst feminin og stilfuld. 

Den sidder smukt omkring foden, og er på siden fint udskåret i en bue som går under ankelknoglen, som giver skoene et let udtryk og gør dem gode også til dem som normalt undgår denne type sko pga. bredere ankler. Også de tynde, og tætsiddende snørebånd giver skoen et lettere udseende end den normale snøresko. 

Deres retro look vil passe perfekt til dine vidde bukser eller vintage kjoler.  Style den med en unik strømpe og den er så sej. Perfekt året rundt. 

Retro snøresko i sort ruskind fra Nordic Shoepeople
Frida snøresko i brun ruskind

dEn PERFEKTE 'REJSESKO'

Da vi første gang fik Nordic ShoePeople i butikken, prøvede vi skoene på og var ikke i tvivl om at disse sko var helt fantastiske. For det første er deres sko lavet i det blødeste ruskind eller læder - dette gør at det er behageligt for fødderne også hvis man er lidt bredfodet, da de nærmest former sig efter ens fod. Udover det, er skoen “padded” dvs. at den har et blødt indlæg samt en hælhøjde hvor alle kan være med. Vi plejer at kalde vores sko fra Nordic ShoePeople - de perfekte rejsesko. ( Den gang man måtte det) 

Swing kjole med ærmer fra Heart Of Haute

Alternativet til sneakers og flade sko

Både Stine og Line fortæller gladelig at de begge to har været på storby ferie og travet gade op og gade ned i disse sko. Specielt Stine, er ikke den store sneakers pige - og kan godt lide at have pæne sko på selvom hun er på ferie. Hun siger: 

“Det perfekte ved Nordic ShoePeople er at man kan tage dem på hjemmefra, trave rundt i flere timer uden at mærke noget til ømme fødder, til trods for at du har en sko med hæl på. Det er den perfekte hverdagssko hvis man er træt af altid at gå i flade sko eller sneakers og gerne lige vil peppe sit hverdags outfit op."

ASTA SKO/ LUKKET SANDAL I GULD  

Asta er en klassisk t-remsko, med sød hæl. Skoen har et super fint design fortil med hulmønster, så skoene kan bruges med og uden en strømpe under, eller med strømpebukser fra Swedish Stockings på koldere dage. Og så er skoene ideelle for dem som gerne vil have en luftig sko uden at vise tæer. 

Den fine t-rem holder skoen godt på plads på foden, og komforten på disse sko er helt i top. 

Skoene passer perfekt til dine retro bukser, højtaljede nederdele eller vintage kjoler, og guldmodellen er perfekt til festlige lejligheder, og til dig som ønsker et festligt hverdagslook med diskret retro charme.

Pencil nederdel fra Daisy Dapper

Sådan styler du dine retro sko

Det er absolut ideelt at style de smukke sko med nogle af de flotte strømper fra Swedish Stockings. Fx netstrømperne som Stine viser frem. Det giver bare et super lækkert look. 

Skoene er også smukke til vores vintage stils palazzo bukser, hvor snøreskoene understreger Katherine Hepburn looket, mens Asta skoen giver et mere feminint look. Selvfølgelig er skoene også smukke til Heart of Haute swingkjolen, eller den sorte pencil nederdel, som Stine viser her. 

frida 22- t-rem sko .

Selvfølgelig skal I ikke snydes for også lige at præsenteres for vores elskede T-rem sko. Det er dem som vi har haft i butikken, og som vi aldrig bliver trætte af. De kan virkelig bruges til alt, og det er da også dem som Stine og Line har travet storbyer tynde i, og stået op i hele dagen uden problemer. De fås i klassisk rød eller sort ruskind, og passer dermed til stort set alt.

T-rem frida sko fra Nordic Shoepeople
T-rem sko frida 22 fra nordic shoepeople

SNEAK-PEAK sommersandaler

Men det slutter ikke her; vi er så begejstrede for Nordic ShoePeople at vi har besluttet at tage sandaler hjem i rød og koral, så til slut får I et lille ’sneak peak’.
Det er fantastiske sommersandaler som passer perfekt til sommerens kjoler og varmt vejr.  De er gode at have på, men også lidt mere sexede og super feminine end de fleste sandaler man kan få fat i, så hold udkig efter dem når det varmere vejr melder sig...

Sneak peak koral ruskinds sandal

Sandal i koralfarvet ruskind

Sneak peak rød patentlæder sandal

Sandal i rød patentlæder


Vi håber i vil tage godt imod vores nye Nordic ShoePeople styles. Vi er sikker på at i ikke vil fortryde, når i først har fået jeres fusser i disse fantastiske sko.

De bedste hilsner

Team Mondo Kaos 

Læs mere:

Vores brands og bæredygtighed

Vores brands og bæredygtighed


Mondo Kaos Nederdele guide

Mondo Kaos nederdele guide


sådan passer du på dit vintage tøj

Sådan passer du på dit vintage tøj


Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, starter udsalg, konkurrencer, får nye varer etc.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder:

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo