Sæsonens Pink kjoler

Think Pink!

Er det bare mig eller har pink fået et nyt ry? Efter i mange år at have været associeret med ’pretty in pink’, eller ’baby spice’, og alt i alt måske mere en piget eller ung farve, er det som om at pink nu er en farve med kvindelighed og styrke.

En ide om at eje sin kvindelighed, og ikke være bange for at vise sig frem.

Fra rosa til hot pink

Vi ser rigtig mange nuancer af pink i alle vores nye kollektioner. Foråret vil altid kalde på en sart rosa, lyserød med blomster eller kjoler i hvid og lyserød gingham.

Den altdominerende nuance vi ser lige nu er den mørke pink i form af hot pink, barbie pink, berry pink og magenta. Den kraftige pink er en farve som udtrykker femininitet og vovemod. For alle vintage elskende kvinder er det en farve som leder tanken hen imod Shocking Pink som Elsa Schiaparelli gjorde populær i 1930’er og 1940’erne. 

Selv sagde Schiaparelli om farven Shocking pink: "Den er lysende, uforskammet, flatterende, livgivende, som alle lysene og fuglene og fiskene i verden tilsammen, en farve af Kina og Peru, men ikke fra Vesten – en chokerende farve, ren og ufortyndet.”

Vi har fået kjoler i mange forskellige styles, og de er perfekte til sommeren, og til dig som begejstret ridder med på den pink bølge. 

Har du lyst til en af de smukke nye kjoler i den fantastiske hot pink, så se den nye Fatale pencilkjole med off shoulders fra The Pretty Dress Company. Den er top lækker, og vil gøre sig rigtig godt til alt festlige begivenheder, sommerbryllupper og til drinks med vennerne.


Søger du en smuk hverdagskjole er der vores eget mærke Daisy Dapper som byder på den klassiske skjortekjole eller den nye Jane slå-om kjole i den smukke farve. Cindy fra The Seamstress of Bloomsbury i den elegante 40’er stil har masser af vidde i skørtet, og er et andet godt bud på en smuk kjole i Shocking pink som er super alsidig.

Og er det swing kjoler du er på udkig efter har vi et forrygende udvalg til dig i den lækre hot pink. Vores super populære Marilyn kjole med det flotte taljestykke og tilhørende bælte, eller hvad med Hourglass swingkjolen eller den perfekte sommerkjole uden ærmer, Lola. 

De lyse pink kjoler

Af de sarte pink kjoler kan du både gå all-in på et lækkert 1950’er look, med fx den helt nye Lola kjole fra The Pretty Dress Company. Lola har den feminine sweethart udskæring og er uden ærmer. Er du mere til kjoler med ærmer, er der både Leyla, og Hourglass swingkjolen, med henholdsvis lange og korte ærmer, begge fra The Pretty Dress Company og med skønne fyldige swing skørter. 

Er du lidt mere til 1940’ernes bløde fald og flæser er der den nye Lilian i rosa fra Bloomsbury, eller Cindy kjolen med sidesløjfe og flatterende A-line fald.
Står sommeren i de store festers tegn, er der den blomstrede pencil Hourglas kjole fra The Pretty Dress Company, perfekt til bryllupsgæsten eller andre store sommerfester.

Den fine nye Priscilla swingkjole er i fine lyserøde og hvide gingham tern, og er det perfekte sommerkjole, med sit delikate look, og behagelig bomuld gør den ideel til varme sommerdage.

Barbiecore – den ny pink

Hello Barbie Let’s go party! Barbiecore er en æstetik med legende pink outfits og accessoires. Man kan jo ikke lade være med at tænke på at denne rebranding af pink måske kunne have noget at gøre med Barbie filmens nyfortolkning, og den måde den takler det at være kvinde i verden! En verden hvor vi stadig søger efter den ideelle måde at finde ligestilling på, hvor kvinders evner og kompetencer ikke skal ændres på for at være jævnbyrdige, og ikke mindst en verden hvor man ikke skal bedømmes på sit udseende.

Style dit pink vintage outfit

Mangler du lige lidt ekstra til at pifte dit pink vintage look op, så har vi de fineste armbånd i både sart rosa og hot pink. Tag også et kig på vores udvalg af strømper og tights fra Swedish Stocking, og de mange fine vintage stils sko og hæle.

VI har også skønne cardigans, som du kan bære over de fleste af kjolerne. Der er fx den fine Susie Q cardigan fra Emmy design i 100% bomuld, perfekt til sommeraftner. 

Og så kan du naturligvis altid kigge ind i butikken, hvor vi altid står parat til at hjælpe dig videre i jagten på dit yndlings pink outfit.

Hot Pink & sarte Rosa


Læs tidligere Blogposts

Daisy Dapper Forårs kollektion 2024

Så er vores Daisy Dapper sommerkollektion landet i butikken...

Mondo Badenymfer på Amager strand

Sommervejret synes at bare blive ved, selvom kalenderen kun lige skriver juni! 

Mondo Kaos Photoshoot med 5 skønne kunder

Med på Mondo Kaos kunde photoshoot dag...