Mondo Kaos Photoshoot med 5 skønne kunder

Med på Mondo Kaos kunde photoshoot dag

På en rigtig solskinsfyldt forårs søndag mødtes 5 skønne Mondo Kaos kunder til photoshoot af vores nyheder. 

Til lejligheden havde vi inviteret Mille og Katrine (som begge havde været med før) og tre ’nye’ modeller, nemlig Hanna, Liv og Rose.

Inden de ankom havde Ditte og Jeanette haft travlt med at lægge alt det flotte tøj og accessoires frem i de rigtige størrelser og nuancer, så det kunne være parat til de fine modeller. 

Som kunder i butikken kendte de naturligvis Ditte & Jeanette, hvilket var perfekt, da det også var disse to erfarne Mondo ladies som stylede og hjælp kvinderne i de smukke outfits. 

Selv de bedste heltinder kan gå kolde uden lidt ekstra energi, så vi havde naturligvis også sørget for lidt forfriskning i form af Mimosas i de flotte champagneskåle, og lækre croissanter.

Location blev primært H.C. Ørstedsparken, som var iklædt det smukkeste forårsskrud, og det inspirerende boho-miljø omkring Nansensgade. Det var vores SoMe manager Simone som udså sig de helt rigtige steder og baggrunde så de skønne kvinder kunne ’shine’ i de flotte outfits, mens hun fik alle til at føle sig godt tilpas.

Da dagen var omme havde vi, udover trætte ben, masser af vidunderlige fotos af nyheder fra bl.a. Daisy Dapper, What Katie Did, Freddies of Pinewood, The Pretty Dress Company og mange andre.
Vi havde en forrygende dag med de skønneste kvinder, som vi er super taknemmelige for havde lyst til at lege med, og give alle vores kunder muligheden for at se et udvalg af vores kollektioner på ”rigtige” kvinder. Det er noget som betyder rigtig meget for os, så fra os i Mondo Kaos er det et på gensyn, til alle Jer der ser og læser med, til næste Mondo photoshoot! 

Lad dig inspirere

Læs tidligere Blogposts

Daisy Dapper Forårs kollektion 2024

Så er vores Daisy Dapper sommerkollektion landet i butikken...

Vintage, Retro & Repro?

Når vi betegner vores tøj og kjoler som vintage, så er det jo ud fra at vores kunder omtaler tøjet sådan...

Vores Guide til Cocktailkjoler.

Her i Mondo Kaos har vi altid masser af kjoler, og derfor har vi selvfølgelig også masser af vintage inspirerede cocktailkjoler...