Sensommer nyheder 2019

Sensommer nyheder 2019

Brombærerne er modne, de lyse nætter er begyndt at blive kortere, og i sidste uge begyndte vi så at kunne mærke det i luften: sommeren er på hæld og efteråret står snart for døren. I Mondo Kaos betyder det, at de første skønne varer fra vores efterårskollektion 2019 er begyndt at komme hjem og vi glæder os til at vise jer nogle af vores nye, skønne 1950'er og 1960'er inspirerede styles! I dette blog-indlæg fortæller vi om

♥ nye varer fra Very Cherry

♥ nye varer fra Emily and Fin

♥ stockings og strømpebukser fra What Katie Did

Nye varer fra Very Cherry


Fra Very Cherry har vi netop modtaget en klassisk boatneck bluse og to forskellige typer skjortekjoler i flere forskellige farver og prints, der passer perfekt til sensommeren og efterårets mørkegrønne, røde og gyldne farver!

Boatneck-blusen er den perfekte bluse til din retro garderobe! Det er en af de mest alsidige bluser vi har, og alt efter hvilken underdel du styler den med, kan du skabe forskellige retro look! Med et par bredbenede sejlerbukser skaber du et enkelt 1940'er look, med en swingnederdel skaber du et elegant 1950'er look, og med et mini skirt, skaber du et klassisk 1960'er mod girl look!


D'Laine skjortekjolen med swingskørt er en skøn, klassisk 1950'er kjole med albue-lange ærmer, skjortekrave og gennemgående knapluking på fronten. Til denne sæson har vi fået kjolen flere forskellige farver samt et smukt blomsterprint.

Revers skjortekjolen med A-line skørt er en enkel 1950'er kjole med revers-krave, korte ærmer med let puf og bindebælte i taljen. Det er et klassisk design, der klæder alle kropstyper og vi har fået den ind i flere forskellige farver.

Nye varer fra Emily & Fin


Vi har netop fået tre nye skønne 1960'er styles ind ad døren fra engelske Emily and Fin: en lækker retro jumper med svaneprint, en skøn A-line kjole med svaneprint og et vidunderligt flaskegrønt mini skirt i det blødeste fløjl!

Jumperen og dens skønne, landlige print trækker tydelige referencer til den berømte 'baa baa black sheep' jumper, båret af Lady Diana, Prinsesse af Wales, til en polokamp i 1983! Som på Lady Di's jumper der havde ét sort får blandt hvide, er der på Emily and Fin's dejlige jumper en enkelt rød svane blandt hvide! Du kan style jumperen til et sødt retro-look, ved at bære den indenunder dine bukser eller nederdel, og derved skabe en flot silhuet med særligt fokus på talje og hofte. Kjolen er i det samme skønne svaneprint som jumperen, og er lavet i 100% blød viscose!

Kjolen er knælang, og dens taljeskårede snit og runde halsudskæring er meget flatterende og klæder de fleste kropstyper.

Nederdelen er lavet i det lækreste, bløde fløjl og er i et klassisk 1960'er design med høj talhe og gennemgående knaplukning på fronten. Den måler 43 cm., hvilken er en perfekt længde til at vise dine ben frem i efterårets lækre strømpebukser og et par lange støvler – et absolut klassisk 1960'er look!

Retro Stockings og strømpebukser fra What Katie Did


Selvom dagene begynder at blive koldere, kan du stadig sagtens gå i dine retro kjoler og nederdele uden at fryse om benene. Vi har både stockings (til hofteholder) og strømpebukser med søm i flere forskellige farver fra retro lingerie-mærket What Katie Did, og i butikken finder du også flere forskellige stockings og strømpebukser i plussize fra italienske Pamela Mann!

Klik videre på webshoppen eller kig ind i butikken og bliv inspireret til dit retro efterårslook for 2019!

Kærlig hilsen, Team Mondo Kaos


Blogposts:

Retro modeshow på the mudhoney københavn

Retro Modeshow

Vi inviterede til retro modeshow på the Mudhoney, hvor vi fremviste et udvalg af vores sommerkollektion på fem smukke modeller....


Retro badetøj hos mondo kaos

Strandmode

I Mondo Kaos står strandmoden 2019 på skønt retro og vintage badetøj fra ikoniske Esther Williams Swimwear, let og åndbart beachwear...


Viva Las Vegas

Den 18. - 21. april fandt Rockabilly festivallen "Viva Las Vegas" sted for toogtyvende gang. Kirstine & Ditte var endnu en gang taget til Vegas...


Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, starter udsalg, konkurrencer, får nye varer etc.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder: