Miss Candyfloss Efterår 2019

Miss Candyfloss Efterår 2019

Et af vores meget populære mærker, Miss Candyfloss, har netop sendt os de første efterårs styles fra deres 2019 kollektion – og det kommer vist ikke som nogen overraskelse, at vi er meget begejstrede! Vi har ført svenske Miss Candyfloss siden 2011, og vi er stadig lige så forelskede i deres feminine designs, som første gang vi så dem!

I dette blog-indlæg fortæller vi om:

♥ Historien bag Miss Candyfloss

♥ Mondo Kaos' udvalg af Miss Candyfloss tøj til efteråret 2019

Historien bag Miss Candyfloss

Miss Candyfloss er et svensk mærke, der designer dametøj i klassisk retro stil, inspireret af moden fra 1940'erne og 1950'erne! Deres tøj har en elegant og mystisk vibe over sig – måske fordi det produceres i Transsylvanien, landet der ifølge sagnet var hjem for Lord Dracula!

Ideen om Miss Candyfloss opstod mellem to svenske søstre, Adele og Noemi, ud fra et fælles ønske om at skabe æstetisk smukt tøj med et dash af fortidens elegance, til den moderne kvinde. Mærket blev officielt grundlagt i 2009 og har hjemme i Sorenius House of Fashion, der ligger syd for Malmø. Her skaber teamet forskellige designs, der tager udgangspunkt i 1940'ernes og 1950'ernes æstetik og bliver tilføjet et touch af 00'ernes sex-appeal! Elegante snit i kjoler, ligeså vel som bluser, buksedragter og jakker, og med en fantastisk pasform, der klæder alle kropstyper og størrelser – Miss Candyfloss laver nemlig deres tøj fra str. XS til str. 4XL, så kvinder i alle størrelser kan bære deres skønne tøj!

Bæredygtighed er en vigtig værdi for Miss Candyfloss, og derfor benytter de kun materialer fra europæiske tekstilfabrikanter – endda også fra Danmark! Deres tøj bliver produceret på en lille fabrik i Transsylvanien, hvor de to søstre har deres rødder. De har et tæt forhold til fabrikken og ved at tøjet altid er i høj kvalitet, fordi det bliver produceret under ordentlige arbejdsforhold og -vilkår.

Mondo Kaos' udvalg af Miss Candyfloss, efterår 2019

Efterårskollektionen 2019 fra Miss Candyfloss er inspireret af den amerikanske skuespillerinde, ikonet Marilyn Monroe. Det er en kollektion der emmer af sex-appeal, og alle de styles vi har fået ind fremhæver de kvindelige former på den helt rigtige måde!

Gold, gold, gold ...

Selvom Marilyn sang 'Diamonds are a girl's best friend', så er vi nu også meget glade for guld!

Vi har fået den mest elegante, skinnende sennepsgule/ guldfarvede bluse ind, der er perfekt til efterårets fester. Den er figursyet med en høj V-udskæring og et lille, skråt ærme, og indsyninger på barmen, der fremhæver den på smukkeste vis. Du kan skabe et dramatisk look, ved at bære blusen med en stram pencilnederdel eller et par sailorbukser med vidde i benene!

Vi har også fået en meget smuk pencilkjole ind, med en dramatisk bådkrave i samme skinnende sennepsgule farve som blusen. Selve kjolen er mat sennepsgul, taljeskåret med bælte og er lavet i en lækker viscoseblanding, der smyger sig om kroppen og sætter hele din figur i centrum!

Fuldend "det gyldne look" med et par vintage style hoops fra Rock It Rosie!

It don't mean a thing if it aint got that swing...

Miss Candyfloss er særligt kendte for deres figursyede 1950'er swingkjoler med draperet barm, og til dette efterår har vi fået fire skønne swingkjoler ind i grøn, navyblå, sort og vinrød / bordeaux!

Den mørkegrønne kjole er taljeskåret og har flotte dolman-ærmer, der er med til at skabe den perfekte timeglas-silhuet! Snittet klæder alle kropstyper, og det brede taljestykke fremhæver både barm og talje!

Den mørkeblå kjole er en meget feminin kjole med en romantisk, rund båd-udskæring med en lille sløjfe i midten. Den har albue-lange ærmer og en fin faux knap-detalje vertikalt over barmen. Snittet fremhæver både barm og talje, og særligt fremhæves taljen af det medfølgende brede bælte!

Den sorte er en elegant skjortekjole med fængende grå kontrastkanter på krave, lommekanter, ærme-opsmøg og det medfølgende bælte. Designet skaber den klassiske timeglas-silhuet og fremhæver taljen især, og med det medfølgende bælte kan du sætte yderligere fokus på taljen, hvis du ønsker!

Den vinrøde kjole er en 1950'er skjortekjole med en flot asymmetrisk knap-detalje på fronten, albue-lange ærmer og et fyldigt skørt med meget flatterende plisseringer på bagsiden, der har det helt rigtige fald over bagdelen! Snittet klæder alle kropstyper og fremhæver særligt taljen!

Suit up!

Vi har også fået en meget elegant og flatterende buksedragt ind, med de ultimative brede pallazoben, der giver dig den smukkeste glidende gang!

Den har albue-lange ærmer, er taljeskåret og lukkes med lynlås og en enkelt knap foran. Den er lavet i et fantastisk materiale, der smyger sig om kroppen og fremhæver hele din figur på smukkeste vis, samtidig med at huden kan ånde!

Den ultimative retro buksedragt!

Sidst, men ikke mindst, har vi også fået de to skønneste 1940'er retro blazer-jakker ind! Den ene er i det ikoniske sort/hvide houndstooth tern med sort kontrast-krave og opsmøg og peplum-effekt, og den anden er i en dyb mørkeblå farve, og har en buet, asymmetrisk knaplukning på fronten. Brug dem evt. med en af vores klassiske pencil nederdele fra The House Of Foxy for et flot og feminint look.

Begge blazer-jakker skaber en smuk timeglas-silhuet, og er hver især den perfekte retro overgangsjakke til efteråret!

Vi håber at I elsker vores Efterårs kollektion fra Miss Candyfloss lige så meget som vi gør ❤️

Mange hilsner fra Team Mondo Kaos


Retro modeshow på the mudhoney københavn

Retro Modeshow

Vi inviterede til retro modeshow på the Mudhoney, hvor vi fremviste et udvalg af vores sommerkollektion på fem smukke modeller....


The House Of Foxy er et engelsk brand der laver tøj i 1940er og 1950er stil

House Of Foxy

The House of Foxy er et britisk mærke, der designer og producerer tøj af høj kvalitet i vintagestil...

 

Sensommer retro nyheder i Mondo kaos

Sensommer Nyheder

Brombærerne er modne, de lyse nætter er begyndt at blive kortere, og i sidste uge begyndte vi så at kunne mærke det i luften: sommeren er på hæld...Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, starter udsalg, konkurrencer, får nye varer etc.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder: