Flagshipstore brand "The House Of Foxy"

Flagshipstore brand "The House Of Foxy"

The House Of Foxy - Tøj & kjoler i Vintage stil


The House of Foxy er et britisk mærke, der designer og producerer tøj af høj kvalitet i vintagestil, inspireret af moden fra de klassiske perioder i det tyvende århundrede, hvilket vil sige årene fra 1925 til 1964 – særligt 1930'erne, 1940'erne og 1950'erne.

Bag The House of Foxy står vintage-entutiasten Clare Quartermaine fra Huddlesfield i Yorkshire. Clare's forelskelse i vintage-universet startede da hun var 14 år og købte sit første vintageoutfit, og jo ældre hun blev, des større blev forelskelsen – og samlingen af unikke vintagekjoler og -tøj voksede støt! Efter Clare fik børn oplevede hun, at hendes kropstype ændrede sig. Det betød, at hun ikke længere passede sit vintagetøj, hvilket ærgrede hende gevaldigt, for som det jo er med vintage-ting, havde hun ikke muligheden for bare at købe den specifikke ting igen i en anden størrelse.

Heldigvis havde Clare gennem sin interesse for vintage-universet lært flere lokale, kvindelige designere at kende, og over flere samtaler blev Clare over, at de alle havde fået samme problem med deres vintagekjoler og -outfits, efter de havde fået børn. Disse samtaler blev startskuddet til at Clare i december 2009 grundlagde den virksomhed, der i dag producerer mærket The House of Foxy. Udgangspunktet er en passion om at skabe flatterende, vintage-inspireret tøj til enhver kvinde af enhver figur, der får hende til at føle sig som en gudinde!

Foruden pasform vægter The House of Foxy også autencitet meget højt i deres designs, og derfor bruger Clare og hendes team meget tid på at researche moden og dens udvikling i de forskellige årtier og enkelte år, lige fra taljesnit, draperingstyper og ærmelængde til materialer og prints. For at sikre både autencitet og kvalitet, udvælger Clare materialerne personligt, ligesom hun designer alt tøjet selv. Hun har endda købt licens til flere originale prints fra 1930'erne og -40'erne, som hun selv har fundet i gamle design-bøger, tilhørende den berømte antikvatiske boghandler Potterton Books, der ligger i den lille by Sessay i det nordlige Yorkshire.

Nogle af Clares smukke prints fra aw18 samt ss19 kollektionerne.

Det er også værd at nævne, at al tøj fra House of Foxy er etisk produceret, og langt størstedelen produceres på to små fabrikker i henholdsvis England og Skotland. Når du står med et af Clares produkter i hænderne, er du ikke i tvivl om, at hun lægger sin sjæl i mærket, hvilket er en stor inspiration for os her i Mondo Kaos!

I Mondo Kaos har vi ført House of Foxy siden 2014, og vi er meget stolte af at være eneforhandlere af mærket i Danmark!

Clare besøgt os flere gange i København, Ditte og Clare har endda mødtes i Las Vegas, og det er altid en stor fornøjelse hver gang vi mødes.  Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at vi er lige så vilde med hendes person, som vi er med hendes designs!

Nov. 2018: Clare, Ditte og Stine mødtes i København for at kigge på forår / sommer kollektionen 2019.

Clare er en meget sympatisk kvinde, der har en utrolig viden om moden i 'The Golden Era of Fashion'. I Mondo Kaos synes vi, at House of Foxy er virkelig dygtige til at fange essensen af de forskellige ”vintage”-årtier i deres designs, uanset hvilken beklædningsgenstand det drejer sig om. Derfor fører vi 'en stor del af kollektionen, med et sortiment der inkluderer bluser, bukser, nederdele og kjoler, i både pencil, swing og tea-styles! House Of Foxy er meget populært blandt vores kunder, der gang på gang fremhæver den fantastiske pasform, det lækre materiale og de smukke, feminine prints!

Ava Kjolen - den perfekte vintage kjole


En af vores all time bestseller-kjoler er Ava kjolen, og det er uden tvivl på grund af kjolens høje kvalitet og absolut fantastiske pasform, der klæder enhver type figur. Ava er inspireret af de sene 1930'ere, hvilket ses i det enkle, tidstypiske snit, med a-line skørtet, det brede taljestykke, de lette, korte pufærmer og den smukke, høje v-udskæring, der drager øjet mod barmen uden egentlig at vise décolletè – i ægte, elegant vintage-stil!

Vi har netop fået fem nye, smukke Ava'er i farver og prints, som alle vil være perfekte til forår og sommer!

Gracie & Grable Kjolerne - to smukke kjoler i vintage stil


Gracie kjolen er en feminin og enkelt kjole inspireret af ​​40'erne - pt har vi den i et fantastisk blomsterprint i lilla og pink nuancer, samt klassisk sort.

Grable kjolen er endnu en af vores klassikere. Kjolen har fine detaljer og det høje snit er meget flatterende for figuren og fremhæver især taljen. Pt har vi den på lager i Sort, navy blå, berry og rød, samt denne smukke "Spring Orient.

Toppe & Nederdele

Vi har netop fået to nye nederdele i en smuk turkis farve - den flotte 40er nedderdel med "waterfall" effekt, samt den klassiske Whirlaway nederdel. Begge super flotte til en vintage sommerlook.

Keyhole blusen fås i både sort, hvid og denne smukke røde farve.Giveaway - Vind en Ava Kjole

Nu har du mulighed for at vinde en af vores Ava kjoler fra House Of Foxy efter frit valg.

Det du skal gøre for at deltage i konkurrencen er følgende:


1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder.


2

Kommenter på Giveaway Postet på Instagram og / eller Facebook hvilken en af de fine Ava kjoler du kunne tænke dig at vinde.

3

Nyd Påsken og vent og se om du har vundet - vi trækker den heldige vinder tirsdag d. 22 April.

  • Vi er sikre på at du vil være glad for at være tilmeldt vores nyhedsbrev - hvis ikke, kan du afmelde dig når som helst, ved at klikke på "Afmeld" nederst i mailen.
  • Er du allerede tilmeldt, behøver du ikke gøre det igen, men din vinder chance er præcis den samme, som hvis du tilmeldte dig nu (når vi finder en vinder mellem kommentarerne tjekker vi at denne er tilmeldt)
  • Du kan selv vælge om du vil kommentere på et af medierne, eller om du vil kommentere på begge. Gør du det på begge er der selvfølgelig dobbelt op på chancen for at vinde.
  • Vi offentliggør vinderen d. 22 april på både Instagram & Facebook, og vinderen får også direkte besked.

Blogposts:

Viva Las Vegas

Den 18. - 21. april fandt Rockabilly festivallen "Viva Las Vegas" sted for toogtyvende gang.

Kirstine & Ditte var endnu en gang taget til Vegas, og de havde en fantastisk tur!

Palava

Palava er et britisk, familiedrevet firma, der skaber feminint og bæredygtigt kvalitetstøj i de smukkeste retro inspirerede designs og mønstre. 

Vi ntage inspirerede brudekjoler

I Mondo Kaos har vi et solidt udvalg af romantiske, retro- og vintage-inspirerede brudekjoler til kommende brude i alle figurer og kropstyper, uanset om hun leder efter en elegant, kropsnær pencilkjole eller livlig, talje-skåret swingkjole!Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, holder udsalg, konkurrencer, får nye varer etc. så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder: