Feminint Retro overtøj til efterår og vinter

Feminint Retro overtøj til efterår og vinter

Efteråret er kommet over os, og dets gyldne farver drager vores øjne mod træernes toppe. Snart skal vi gøre klar til at kulden for alvor kommer, og derfor er det helt perfekt at der netop er landet feminine jakker og vinterfrakker i klassisk retro stil fra House of Foxy og Love Ur Look!

Vi har også modtaget skønne efterårssko og -støvler fra Miss L'Fire og Nordic ShoePeople, så du kan fuldende dit feminine retro-look og gå ind i efteråret med stil!

I dette blog-indlæg fortæller vi om:

♥ vores udvalg af retro overtøj til efterår og vinter

♥ vores udvalg af retro sko og støvler

♥ og til slut giver vi lidt inspiration til tre forskellige efterårs-looks i 1940'er, 1950'er & 1960'er stil!

Retro Jakker og Frakker til Efterår og Vinter.

The House Of Foxy 1940'er inspireret Americana Jakke og Frakke.

Fra House of Foxy har vi fået den fedeste americana / aviator -jakke i den smukkeste brune farve! Klassisk 1940'er stil! Jakken er taljekort med fast taljebånd, den har en stor, spids krave, spidse skuldre, lange ærmer med cuffs og syninger i flot lysebrun kontrastfarve. Den er lavet i en lækker uldblanding og er foeret med flot satin foer. Match den fantastiske jakke med en pussybow bluse, et tætsiddende pencil skirt og et par lækre snørestøvler for et klassisk wartime pinup look, der er perfekt til efteråret!

Americana jakke fra the House of foxy


Vintage stils swing frakke fra The House Of Foxy

Vi har også fået en absolut drøm af en New Look-inspireret swingfrakke! Den er lavet i den lækreste mørkegrønne uldblanding med små sorte nistre, der giver en fantastisk dybde og et flot farvespil. Frakken er figursyet, har en fantastisk V-formet halsudskæring og smukke batwing ærmer. Snittet indrammer figuren perfekt og skaber den smukkeste timeglas-silhuet à la Dior's New Look fra 1947! Vi er vilde med dens elegante design!

Love Ur Look Vintage stils frakker i 100% uld.


Forfatter Leonora Christina Skov i vores vintage inspirerede vinter frakke

Love Ur Look har lavet frakker til os før, og til denne sæson har vi fået den populære swingfrakke i hele fem fantastiske farver!

Forleden var vi så heldige at vores egen Kirstine / Ploug Fotografi fik lov til at skyde et par billeder af forfatterinde Leonora Christina Skov i et par af dem!

Ud over at være en fantastisk forfatterinde, er Leonora nemlig også en rigtig Mondo Lady. Leonora har været en af vores trofaste kunder gennem de sidste 10 år, og vi elsker hendes farverige, feminine stil! 

Leonora er vild med den grønne udgave, som komplimenterer hendes røde kjole, læbestift og negle helt fantastisk!

Besøg Leonoras Instagram profil her: 

Besøg Ploug Fotografi's Instagram profil her:

Frakkerne er lavet i 100% uld og har fantastisk foer i 100% satin. De er lavet i et klassisk, elegant 1950'er design, der skaber den perfekte timeglas-silhuet med fyldige skuldre, centreret talje og et panelsyet swingskørt med plads til dine swingkjoler!

Uanset om du har et bestemt retro-look eller blot leder efter en feminin frakke, der er blød og åndbar, og kan holde dig varm både efterår og vinter, så er den skønne uldfrakke helt perfekt!

Retro Sko og Støvler til Efterår og Vinter.

Nordic Shoepeople & Miss L Fire.

Til at fuldende dit efterårs-look kan du putte dine fødder i et par klassiske snøresko eller ankelstøvler fra Nordic Shoepeople, og når vinteren kommer har vi de absolut flotteste retro snørestøvler fra Miss L Fire!

De tidsløse sko og støvler kan bruges til mange forskellige retro-looks, uanset om du er inspireret af 1940'ernes wartime pinup's og working class women, 1950'ernes divaer og swingskørter eller 1960'ernes mod girls og minimalisme!

Støvlerne fra Miss L Fire har vi fået ind i to farver denne sæson: den klassiske i sort, mat læder, og den mere moderne i en skøn brændt orange ruskind – en af efteråret 2019's helt store in-farver! De sorte støvler passer særligt godt til dine klassiske looks, og de brændt orange støvler komplimenterer sæsonens moderne, dybe farver som midnatsblå, mørkegrøn og mustard (sennepsgul) perfekt!

Inspiration til dine retro outfits i efteråret 2019!

Inspiration til et 1940'er look


1940'er inspireret tøj fra The House Of Foxy samt sko fra Nordic Shoepeople

Vi har sammensat et sæt af 1940'er stils bukser med høj talje og brede ben, enkelt top samt den cool Americana-jakke fra The House Of Foxy. Sammen med de klassiske, sorte ruskinds snøresko fra Nordic ShoePeople kan du skabe et simpelt, cool retro-look à la 1940'ernes England!

Se hele outfit'et her:

Bukser / bluse / jakke / sko


Inspiration til et 1950'er "New Look"Med en taljeskåret, sort swingkjole fra The Pretty Dress Company, den elegante swingfrakke i rød og et par fine pumps i sort ruskind fra Miss L Fire, skaber du det perfekte 1950'er New Look!


Se hele outfit'et her:

Frakke / kjole / sko


Inspiration til et 1960'er lookMinikjole i uniforms-stil fra Marmalade, sort swingfrakke og et par T-Bar sko i mørkerød lak fra Nordic Shoepeople giver dig et early Mod girl-look, der emmer af London i 1960'erne!

Se hele outfit'et her:

Frakke / kjole / sko


Kom ind i butikken eller klik på 'nyheder' her på webshoppen, for at se alle vores skønne og feminine, nye efterårsvarer!

Kærlig hilsen, Team Mondo Kaos


Retro modeshow på the mudhoney københavn

Retro Modeshow

Vi inviterede til retro modeshow på the Mudhoney, hvor vi fremviste et udvalg af vores sommerkollektion på fem smukke modeller....


Retro Sensommer nyheder 2019

Sensommer nyheder

Brombærerne er modne, de lyse nætter er begyndt at blive kortere, og i sidste uge begyndte vi så at kunne mærke det i luften: sommeren er på hæld...

 

Miss Candyfloss

Et af vores meget populære mærker, Miss Candyfloss, har netop sendt os de første efterårs styles fra deres 2019 kollektion...Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, starter udsalg, konkurrencer, får nye varer etc.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder: