Shoppetur med vores Giveaway Vindere  ❤️

Shoppetur med vores Giveaway Vindere ❤️

I Mondo Kaos  sætter vi stor pris på vores kunder. Derfor laver vi ofte Giveaways, hvor man kan vinde en masse forskellige skønne ting og sager fra Mondo Kaos. 
Denne gang var vi gået sammen med  to andre lokale virksomheder nemlig 'Herbal Salvation' der sælger lækker hudpleje, og 'Heaps Good' Café.

Giveaway'en fandt sted på Instagram og præmien denne gang var to gavekort på 1000 kr. hver til Mondo Kaos, to gavekort på 500 kr. hver til Herbal salvation samt kaffe & kage på 'Heaps Good' Café. For at deltage skulle man skrive hvem man ønskede at dele denne præmie med, og de to heldige vindere blev veninderne Laura & Astrid.

Vi var så heldige at få lov til at følge dem en hel dag, hvor de tog ud for at indløse de forskellige gavekort - og det var super hyggeligt.

Første stop: Yndlingsbutikken Mondo Kaos.

Laura og Astrid havde startet dagen med en skøn morgenmad, for at få stabiliseret blodsukkeret, inden en vild shoppedag og derefter var det fluks til begges yndlings kjolebutik Mondo Kaos. De blev vel mødt af Line og  Cecilie, der stod klar til at hjælpe dem med hvad end de havde brug for. 


Og tju-hej hvor det gik. Der var gang i prøverummet og humøret var højt, også selvom Astrid havde en lille smule tømmermænd. Men der er ikke noget som kurerer tømmermænd og får humøret i top, som en shoppetur i Mondo Kaos. Der blev prøvet utallige kjoler, shorts og toppe. Efter et par timer i butikken, var de begge klar til at gå fra butikken med fyldte poser, som blandt andet indeholdte skønne shorts og sommerkjoler fra House of foxy og en masse andre skønne ting fra bøjlerne i Mondo Kaos.

 

 

Med fyldte poser gik turen så videre til Herbal Salvation.

'Herbal Salvation' – Kender vi ikke hinanden?

'Herbal Salvation' fremstiller økologisk kropspleje og salver af håndplukkede vilde danske urter. Alle produkter er håndlavede fra start til slut og der anvendes kun håndplukkede, vilde urter fra den danske natur, samt økologiske og fairtrade ingredienser.  Ria der ejer virksomheden, er en fast kunde hos Mondo Kaos og det var derfor med stor glæde, at hun ville være med i vores give-away . 

Da vi ankommer til butikken, er Ria ikke på arbejde, men det er til gengæld hendes søde kollega Stephanie, der er guldsmed og medejer af deres butik 'Guld og Urt'.

Det er første gang Astrid og Laura er i butikken og de kender intet til 'Herbal Salvation', men lige fra de går ind i butikken, bliver de mødt af den mest vidunderlige duft og der går ikke særlig lang tid inden de er nysgerrige på alle de fine produkter. Stephanie er utrolig god til at forklare de forskellige produkters virke, så Både Laura og Astrid er trygge med de produkter de vælger fra Herbal Salvation. Undervejs finder Laura og Stephanie ud af, at de rent faktisk har gået på samme efterskole for mange år siden og nostalgien vælter frem. Laura og Astrid forlader Herbal Salvation med en masse lækre produkter: bla en skøn ansigtscreme, avocado-butter og nogle skønne olier.

Hvis du er nysgerrig på hvad 'Herbal Salvation' er for noget, kan du se mere på deres hjemmeside her:  https://herbalsalvation.dk/

Heaps Good Cafe – Uden mad og drikke duer helten ikke.

Efter mange timers shopping og gode oplevelser, var det ved at være tid til at slutte en perfekt dag af med noget lækker mad og drikke. Turen gik til Heaps Good Cafe på Femmarksgade. Heaps Good Cafe er ejet af australske Anika Wilson, som har skabt en lille skøn oase med den dejligste kaffe, skønne måltider og fantastiske kager. Alt er lavet i hånden og alle retter har et lille twist af australien, på sin helt egen unikke måde.

 

 

Cafeen er udsmykket med korsting, sjove vintage objekter og en masse andre personlige ting. Selvom cafeen er lille, bliver den aldrig kedelig at besøge, for man finder altid noget nyt at kigge på. Laura og Astrid fik som det første den lækreste sommerlemonade, samt en frokost som var stor nok til at blive mæt af, og som Astrid omtalte som det perfekte våben imod tømmermænd. Til sidst en kop kaffe og lækker kage. Både Astrid og Laura, var begge enige om at det bestemt ikke er sidste gang de besøger 'Heaps Good Cafe' for at få en lækker frokost, som ingen andre steder i København.

Hvis du er nysgerrig på hvad Heaps har på menuen, så kig her: https://www.heapsgoodcafe.com/

Efter en lang og dejlig dag, vendte de to veninder snuden hjemad. Nu skulle den stå på hygge og film, samt ikke mindst alt det fine nye tøj og lækre cremer der skulle prøves igen.

Tusind tak til Laura og Astrid for at lade os følge dem på deres tur igennem Nørrebro og de dejlige skønne små butikker og cafeer.

Sikke en dejlig dag ❤️.

Kærlige hilsner,
Stine, Mondo Kaos ♥Mondo Kaos Guide til Vintage Brudekjoler

 

 

The House Of Foxy er et engelsk brand der laver tøj i 1940er og 1950er stil

"Staycation i København" - Billedserie af Ploug Fotografi ☀️

 

 


Guide til Vintage og Retro stils Badetøj

 

 


Ps. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på Instagram, for at være først til at vide hvornår vi afholder den næste Giveaway.