Kundeportræt nr. 2 Stinemaria Mollie

Kundeportræt nr. 2 Stinemaria Mollie

Dette kundeportræt er en del af en række mini-blogs, hvor vi har interviewet nogle af vores skønne #mondoladies, på baggrund af deres brug af netop #mondolady og #mondokaos på Instagram ❤️

Dette andet portræt er af den skønne forfatter, foredragsholder og farverige kjoleelsker Stinemaria Mollie Jensen.

Stinemaria Mollie er 45 år og bor i Hvidovre. Hun er mor til Mads på snart 20 og Liv på 15, og gift med Lars. Stinemaria arbejder som forfatter og foredragsholder, hvor hun italesætter begrebet sensitivitet og det sensitive menneske. I øjeblikket er hun i gang med at færdiggøre en ny bog, der handler om det at rejse som sensitivt menneske – da vi lavede interviewet var hun netop på vej til Venedig, for at lægge sidste hånd på bogen. Stinemaria var så sød at vise os et sneak peak af bogens for- og bagside, og til vores overraskelse prydes både for- og bagside af smukke billeder af Stinemaria iklædt Mondo Kaos kjoler i Venedig! Vi blev meget glade og beærede og vi kan ikke vente til bogen udkommer, så vi kan lære meget mere om både Stinemaria og Venedig!


Ovenfor: Forsiden af Stinemarie's første bog hvor hun også var i kjole fra Mono Kaos.

Stinemarias interesse for kjoler startede for et par år siden, da hun lærte Mondo Kaos at kende. Hun kan ikke huske om det var en veninde, der anbefalede hende butikken eller hun havde set et opslag på Facbook, men en dag fik hun forvildet sig ind i butikken og blev betaget af det farverige univers med swingkjoler og petticoats. Før Stinemaria besøgte Mondo Kaos var hun ikke en kjolepige, og hun fortalte os, at hun i sin barndom var den eneste pige i sin gård og derfor måtte kæmpe med drengene om også at få lov til at lege røver eller Robin Hood, når de legede, fordi hun ikke gad altid at skulle være prinsessen i tårnet, bare fordi hun var en pige.

Hun har dog altid været meget fascineret af de klassiske Hollywood-film, der blev vist i fjernsynet da hun var barn, og det elegante tøj, der blev båret af skuespillerinder som Marilyn Monroe og Lana Turner. Det føltes bare ikke rigtig som hende, før hun en dag i 2016 pludselig skulle bruge en kjole til en ferie, og altså fik forvildet sig ned til os i Mondo Kaos, og hun har ikke set set tilbage siden!Ovenfor: Stinemaria i sit første kjole-køb i Mondo Kaos. Billedet er taget på en ferie i Venedig i 2016.

I dag går Stinemaria ofte i kjoler, både til hverdag og når hun er ude at holde foredrag, og hun foretrækker farverige, taljeskårede swingkjoler, hvor hun kan have et petticoat under, fordi det gør hende glad. Da vi skulle tage billeder af hende ifm. interviewet, var det da også to 1950'er inspirerede swingkjoler, der med det samme kom med ind i prøverummet, efter vi havde spurgt hvilke af vores nye efterårsstyles hun kunne lide og gerne ville prøve.

Stinemare Mollie i Delores kjolen fra Unique Vintage


Den første kjole Stinemaria prøvede var en ny version af hendes yndlingskjole-model, Doloresmodel fra Unique Vintage, som vi netop har fået ind i en smuk, mørkelilla farve, der stod rigtig flot til Stinemarias hårfarve og hudtone! Det er en klassisk taljeskåret swingkjole med albue-lange ærmer, en draperet sweetheart-udskæring og fuldt swingskørt, lavet i et blødt, åndbart materiale med stræk i, der giver en rigtig god pasform! Med sorte strømper og sorte pumps skaber Stinemaria et formelt retrolook til hverdagen!

Den anden kjole Stinemaria prøvede, var den skønne D'Laine kjole fra Very Cherry i teal / petroleumsfarve. Stinemaria var vild med farven, der fik hendes øjne til at lyse endnu mere op, og det dejlige swingskørt, hvor der var plads til hendes petticoat under!

Skjortekjole fra Very Cherry

Når Stinemaria shopper er hun altid meget bevidst om hvad materiale tøjet er lavet i, fordi hun er meget materiale-sensitiv, og hun har også altid i mente, at hun har en aktiv hverdag og at hendes kjoler gerne må være praktiske og til at bevæge sig i. Derfor er det vigtigt for Stinemaria at hendes kjoler er lavet i et behageligt, blødt og strækbart materiale, der får hende til at føle sig godt tilpas, uanset om hun har spist ekstra godt i weekenden eller ej, at de har lommer, så hun ikke er afhængig af en taske, og at de har swingskørt, så hun kan bevæge sig og danse – med eller uden petticoat!

Tusind tak fordi vi måtte interviewe dig, Stinemaria! Vi glæder os til at se dig igen! Hvis du har lyst til at lære Stinemaria og hendes univers bedre at kende, så kan du følge hende på Instagram HER!


Læs med i de næste par uger, hvor du kan møde flere af vores Mondo Ladies – og hvis du selv bruger #mondokaos og #mondolady , så kan det være at vi også skriver til dig en dag, for at spørge om vi må skrive et portræt af dig!

Kærlig hilsen, Team Mondo Kaos


Retro modeshow på the mudhoney københavn

Retro Modeshow

Vi inviterede til retro modeshow på the Mudhoney, hvor vi fremviste et udvalg af vores sommerkollektion på fem smukke modeller....


The House Of Foxy er et engelsk brand der laver tøj i 1940er og 1950er stil

House Of Foxy

The House of Foxy er et britisk mærke, der designer og producerer tøj af høj kvalitet i vintagestil...

 

Viva Las Vegas

Den 18. - 21. april fandt Rockabilly festivallen "Viva Las Vegas" sted for toogtyvende gang. Kirstine & Ditte var endnu en gang taget til Vegas...Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, starter udsalg, konkurrencer, får nye varer etc.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder: