Trashy Diva ❤️

Trashy Diva ❤️

Mit favorit brand Trashy Diva er tilbage, og aldrig har en kjole følt så god

Stine, butiks bestyrer i Mondo Kaos, fortæller:

40s kjolen fra Trashy Diva i blomster print

Da jeg startede med at arbejde i Mondo Kaos for snart seks år siden, blev jeg for første gang introduceret til et for mit vedkommen, ret ukendt mærke med de fineste print. Jeg kan huske at jeg først studsede over navnet ”Trashy Diva” hvad er det for et navn at kalde sit tøjmærke? Men det bragte alligevel en del nysgerrighed. For hvem laver et så fint print og samtidig kalder sig 'Trashy'?

Kjolen måtte straks prøves på ! Og da jeg endelig var i kjolen, tabte jeg både mund og kæbe. Aldrig havde jeg prøvet en kjole med så god pasform og i så fantastisk materiale. Jeg var ikke i tvivl – Kjolen skulle ejes og endnu flere kom til med tiden.

Derfor var det med stor sorg i sindet, da Trashy Diva lukkede ned for deres wholesale, og vi ikke kunne bestille flere hjem til Mondo Kaos. Men sorgen skulle vise sig at være kort, for nu har Trashy Diva til alt held igen åbnet for deres salg eksklusivt til Mondo Kaos - Til stor glæde for vores kunder som i forvejen kender til dette fantastiske mærke, nye kunder og ikke mindst mig selv. Min perfekte sommerkjole er landet!

Hvad er det så som er så fantastisk ved netop Trashy Diva?

Det er egentlig ret nemt at svare på: Kvalitet, materiale, print og pasform!

Trashy Diva er et amerikansk tøjmærke som selv brander sig på at være et moderne og ikke mindst et unikt mærke som går ud fra den ide at alle kan passe deres kjoler.

Hvad pasform angår, så har vi igennem tiderne haft en del modeller i butikken og derved fundet frem til de bedste for vores kunder. Nemlig 40er kjolen og deres slåom kjole.

40er Kjolen fra Trashy Diva:

Denne kjole er en luksus udgave af vores Ava-kjole fra The House of Foxy, som vitterligt er kendt for at være vores bestseller de seneste par år. 40er kjolen er med sit a-line snit en kjole som i princippet kan bæres af alle kropstyper. Som de fleste af vores andre retro kjoler er denne også markeret i taljen, har en smuk og super feminin v-udskæring og et skørt som falder ned over hofterne så disse ikke bliver hverken mindre eller bredere. Kjolen er endvidere produceret i det blødeste rayon, som føles som silke på ens hud, og falder helt perfekt ned over ens figur. Det føles nærmest som om at du ikke har tøj på. 

Trashy Diva 40er kjole i lilla med blomsterprint

Slåom Kjolen fra Trashy Diva:

Det samme gælder slåom modellen. Pasformen er perfekt til de fleste, og en smule mere festlig end almindelige slåom kjoler. Som ved vores andre slåom kjoler kan den justeres i taljen, og dermed tilpasses alle. Det er en kjole hvor man føler sig så lækker! Igen er materialet det blødeste rayon.

Trashy Diva kjolernes fantastiske Kvalitet og Materiale

Trashy Diva ligger i den lidt dyrere ende, men det er der en god grund til, nemlig Kvalitet!

Kjolerne er som før nævnt lavet i det blødeste kvalitets rayon, som ydermere har en smule stretchy i sig, så den er nemmere at passe, hvis man eksempelvis er mellem størrelser. Selve konstruktionen af kjolerne er godt udført, lige fra de smukke feminine draperinger til ærmerne. Der er ingen tvivl om at Trashy Diva har kvindekroppen i fokus når de konstruerer deres modeller. De ved, at vi alle sammen har forskellige kropstyper, og det bliver der taget højde for. Og lige præcis det er vi i Mondo Kaos lykkelige over.

Det smukkeste blomster Print:

Denne sæson er Trashy Diva kommet med dette fantastiske lilla blomsterprint. Lilla er en farve som har være væk i nogle sæsoner, men som vender stærkt tilbage denne sommer. Blomster i gule, rosa, turkis og grønne nuancer som passer så perfekt til præcis denne lilla tone. Netop dette print er et skønt mix af vintage og moderne stil. Som netop gør at alle kan bære printet også selvom man ikke altid er til blomster. ”It’s all about styling” og det kommer vi nærmere ind på.

Stines fire Styling  tips af dine Trashy Diva Kjoler:

Noget af det vi siger mest i Mondo Kaos er ” It’s all about styling baby” Med de ord mener vi at du i princippet kan tage hvad som helst på og give det dit helt eget udtryk hvis du bare har den rette styling. Og det er faktisk ret nemt.

Her er mine fire bud på hvordan man kan style begge kjoler.

Til Hverdag og arbejde:

Begge kjoler kan styles med forskellige sjove strømpebukser, en fin Emmy cardigan samt de flade Charlie Stone sko.

Slåom kjole fra Trashy Diva

Slåom kjolen fra Trashy Diva

Peggy Sue cardigan i lavendel fra Emmy Design

Cardigan fra Emmy Design

Limited edition sko fra Charlie Stone

Limited edition sko fra Charlie Stone

Til Fest:

Kjolerne kan virkelig meget i dem selv. Men gør dem mere festlig og sexet med eksempelvis vores nude strømper med søm fra What Katie Did eller helt bare ben. De nye Adele sko i sort eller copper ville være perfekte. Er du til en lukket sko, vil vi klart anbefale Amber eller Lucie modellen. Pynt evt. med vores nye bangles og øreringe fra Rock It Rosie.

Alele pumps i Rose Gold fra Miss L Fire

Alele pumps i Rose Gold fra Miss L Fire

Grønne Hoop Øreringe fra Rock It Rosie

Grønne Hoop Øreringe fra Rock It Rosie

Lucie pumps i sort ruskind fra Miss L Fire

Lucie pumps i sort ruskind fra Miss L Fire

Boheme:

Skab et mere romantisk look med begge kjoler, ved at style dem med en fin cardigan fra Emmy Design, og ikke mindst vores nye Lois sko fra Miss L Fire. Grundet printet på kjolen samt grundfarven, kan alle farver af Louis bruges. Men hvis det skal være rigtig fint, ville den guldfarvet være prikken over i’et.  Blomster i håret er virkelig også et must. I butikken har vi et fint udvalg af hårblomster.

Find varerne på billedet her: Kjole / Cardigan / Grønne Sandaler / Guld farvede Sandaler

Kjoler fra Trashy Diva

Rock N' Roll:
Vi ved godt at nogle måske vil blive skræmt af blomsterprintet – men du skal ikke være bange for at kjolen bliver for ”tutte nuttet”  Style kjolerne med seje netstrømper, en kort bikerjakke samt de seje Amber sko fra Miss L Fire. Derved gør du ellers en ”cute” kjole til en sej og cool retro kjole

Der er hundrede måder du kan style din kjole på, så den passer til din individuelle stil. Det vigtigste er at pointere at hvis kjolen sidder godt, kan du ”owne” den, så den bliver din helt unikke kjole.

Det siger vores kunder:

Der er som nævnt før et par sæsoner siden vi har haft Trashy Diva i butikken, men vi har løbende haft stor efterspørgsel på deres kjoler. Vi har derfor også haft en masse hyggelige oplevelser samt udbrud i butikken.

Her er et par udtalelser og oplevelser med kunder i butikken:¨

” Jeg skal på tredje date med den sødeste fyr kl. 18.00 og jeg har aldrig følt mig så lækker før som jeg gør i den her kjole ” Louise fra Nørrebro

”Nu har jeg allerede fire Trashy Diva kjoler, så jeg kan lige så godt få den femte” Rikke fra Vesterbro

” Det jeg elsker ved de her kjoler er at uanset hvilken tid det er på måneden eller hvor oppustet jeg er, kan jeg altså tage den  her kjole på og være godt tilpas haha” Agnete fra Nørrebro

” Jeg er altså en smule overtroisk, for hver gang jeg har haft min kjole på har jeg haft verdens bedste aften. Så nu tager jeg den altid på hvis jeg er det mindste i tvivl”  Sara fra Nordsjælland

Den sejeste Diva i byen:

Det er ikke tvivl om at Trashy Diva trods navnet , så absolut ikke er Trashy. Trashy Diva, er kvalitet og stil af allerhøjeste grad! Det er luksus, der aldrig går af mode , som man kan blive ved med at vende tilbage til.

Man kan spørge sig selv hvorfor om de så har valgt at kalde sig det – ingen ved det? Men mit bud er at de har valgt det for at skabe netop den nysgerrighed omkring brandet, som jeg selv oplevede en sommerdag i 2014 i Mondo Kaos.

Som en lille bonus har vi taget endnu en ny style hjem fra Trashy Diva – Nemlig en smuk og sej overdel i det skønneste slangeprint. Overdelen kan bruges som både skjorte og let jakke. Style den med vores høj-taljede jeans fra Lady K Loves eller vores Mini skirt fra Grunten Mode og du bliver den sejeste diva i byen.


Kærlige hilsner,

Stine & resten af Team Mondo Kaos ♥

Kjoler og skjorter fra Trashy Diva

Læs mere her:

Moden i 1940erne

Moden i 40'erne 🌟Moden i 50erne

Moden i 50'erne 🌟Moden i 60erne

Moden i 60'erne 🌟


Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, starter udsalg, konkurrencer, får nye varer etc.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder: