Kundeportrætter i Mondo Kaos ❤️

Kundeportrætter i Mondo Kaos ❤️

Det er ingen hemmelighed at Mondo Kaos har de bedste kunder. 
Med jeres hjælp, kan vi sammen sprede det gode budskab om at reclaime vores femininitet, og elske os selv som vi er. 

Derfor har vi besluttet at lave nogle kundeportrætter for at give et bedre indblik i hvem vores kunder er, og derigennem vise hvor forskellige vi alle sammen er.

Vi starter med to af vores kunder, Birgitte og Christina, som her fortæller om deres oplevelser som kunder hos  Mondo Kaos, om deres stil, samt giver nogle råd videre til alle jer andre. Læs med og lad jer inspirere af disse to skønne kvinder.

Navn: Birgitte

Alder: 60år

Beskæftigelse: Operations sygeplejerske

Jeg er en af de sygeplejersker der pt. er sendt hjem fra privathospitalet hvor jeg ellers er ansat. Ikke fordi jeg er ramt af corona, men fordi vores udstyr skal stå til rådighed for regionen.

Stop staring billion dollar rød figursyet pencil kjole

Min mand er også sendt hjem, så vi får tiden til at gå med en del praktiske ting, men hygger også med puslespil, bagning, film og prøver nye madopskrifter af.
Vi husker at lave romantiske middage, hvor vi klæder os pænt på og har kandelabre på bordet, god musik og måske danser en tango i stuen.

Min opmærksomhed  på 1950'er stilen har jeg først fået via jeres Facebook side, men aldrig helt haft modet, før jeg mødte min mand for 4 1/2 år siden. Han er min store inspirationskilde, og støtter mig i at "springe ud i at være mig selv".
Jeg er vild med stilen og kvaliteten som man netop får hos Mondo Kaos. Der sker hele tiden nyt på hjemmesiden, det er super nemt og hurtigt at handle her, hver pakke man får, er altid med en personlig hilsen. Det gør at det næsten føles som at have en personlig shopper.

Og snart har jeg været så mange gange i den fysiske butik at Stine lige ved, om jeg nu også har valgt den rigtige størrelse når jeg handler på nettet. Stine husker sine kunder. Det gør det hele meget personligt og nærværende.

Dolores 50'er kjole med swing skirt fra Unique Vintage

Birgitte i 50'er stil swing kjole fra Unique Vintage & Amber pumps fra Miss L Fire.

Bukser med brede ben fra The House Of Foxy

Birgitte i blondeskjorte fra Very Cherry, bukser med brede ben fra The House Of Foxy & pumps fra Miss L Fire.

Birgitte i skjorte fra Seamstress Of Bloomsbury, bukser fra The House Of Foxy, cardigan fra Palava samt Amber pumps fra Miss L Fire.

Hvis jeg skal give tre styling råd, vil det være:

1. Gør hvad du kan med de små detaljer / accessories/ håret, så du får en gennemført stil. Der skal såmænd ikke så meget til for at ændre hele looket.

2. Omhyggelighed. Sæt tid af til det. Prioriter det i din hverdag.
Alle kan li en kvinde der har gjort noget ud af sig selv.

3. Elisabeth Arden har sagt:

     "Der findes ikke grimme kvinder, kun dovne"... og det er så sandt, så sandt.❤️


Navn: Christina Mai
Alder: 45 år
Beskæftigelse: Sangerinde, musiklærer og idéudvikler.

Hvad går du rundt og laver?
Udover at jeg pt. underviser online pga. pandemien, så skriver jeg artikel om valgfaget i musik som eksamensfag, og prøver ellers at få fyldt dagene med meditation, yoga, dans, flexibility, gode online talks/lydbøger og samvær med min datter og min kæreste.

1950'er stil kjole fra Mondo Kaos

Hvor får du din inspiration fra til netop din stil?

Jeg henter inspiration fra film, SoMe, ældre magasiner, vintage butikker, min kæreste, burlesque verdenen og selvfølgelig fra Mondo Kaos blog.

Hvad er det ved Mondo Kaos, der gør, at du handler hos os?
Jeg er vild med stilen, da jeg synes, at jeg befinder mig godt med udtrykket og så er jeg ret stor fan af udvalget i butikken. Især mærker som: Seamstress of Bloomsbury, Emmy Design, House of Foxy, Daisy Dapper og Miss Candyfloss.


Desuden er jeg vild med, at jeg mærker et nært forhold til de skønne Mondo Ladies, der arbejder i butikken. Det er lidt ligesom, at de er min tøjfamilie. Især har Stine O. hjulpet mig med at udvælge tøj til en optræden, og Kirstine og de andre kvinder er også altid søde og klar med en ærlig kommentar. For her bliver du aldrig bundet noget på ærmet. I stedet får du kvindernes yderst kompetente og ærlige mening, om hvordan tøjet sidder på dig. Så du vil altid forlade butikken med tøj, som er noget, der klæder dig.


Mit første stykke reprotøj, som jeg købte hos Mondo Kaos, var faktisk en sort halterneck dragt fra Miss Candyfloss. Den har jeg senere rocket med et rødt bælte til mange sjove fester og en optræden i TV.Om tøjet Christina er iført i billederne herover, forklarer hun:

Den røde hue som jeg købte hos jer her i vinter, har været en accessories hele vinteren. Hvorfor jeg nu også er blevet portrætteret iført den, i en tegneserie min kæreste Jens-Ulrich T. Nielsen arbejder på. 

Sort jakke købt forrige sæson.

Emmy Design cardigan - den type cardigan har nærmest boet på mig hele vinteren. 

Når jeg skal på arbejde er jeg ofte iført buks eller jumpsuit med cardigan til. Det kunne være: Suzie Q cardigan i gul over den grå Daisy Dapper jumpsuit

Eller Peggy Sue cardigan i lyseblå til mine røde House of Foxy bukser.

Skal jeg til fest eller ud, så vælger jeg ofte den røde kjole fra House of Foxy og hvis det er familiebesøg eller en lidt mere afdæmpet social sammenkomst, vælger jeg den brune kjole fra House of Foxy.

Næste stykke tøj på ønskelisten er Peggy Sue cardigan i Lavendel fra Emmy Design.

Hvis du skulle give kvinder tre gode styling råd, hvad skulle de så være?
1. Lad din stil udtrykke din personlighed.
2. Lad hver dag være en lækkerhedsdag. Om jeg er på arbejde, træner burlesque eller skal til fest, så kan et stykke med Mondo Kaos og en rød læbestift løfte min dagsform til nye højder.

3. Heller lidt for meget end lidt for lidt, især når det kommer til glitter.

Man kan ikke blive andet end glad og stolt af at have sådan nogle skønne kunder i butikken. Det betyder så ufatteligt meget for os i Mondo Kaos, at vi har mulighed for at høre og se glæden hos jer. Det kan godt være at vi ”bare” er en kjolebutik, men det er vores kunder som gør hele arbejdet værd. Når jeres oplevelse er god, får vi den bedste arbejdsdag. Lad os sammen gøre hverdag til en fest, hvor vi kan klæde os som vil. Føles os feminine, lækre og få verden til at smile.

Har du lyst til at deltage i vores næste kundeportræt send da en mail til:

shop@mondokaos.dk

Kærlige hilsner,
Birgitte, Christina & Team Mondo Kaos ♥


Vil du læse mere ?

yndlings kjoler fra Trashy Diva

Trashy Diva ❤️Karantæne hilsen fra Mondo Kaos Pigerne

Karantæne hilsen fra Mondo Pigern❤️Miss L Fire Forår/ Sommer 2020

Miss L Fire Forår/ Sommer 2020 🌸


Nyhedsbrev

Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, starter udsalg, konkurrencer, får nye varer etc.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder: