Fejring af 1 år i Frederiksborggade

1 år med Mondo Kaos X Frederiksborggade

Tiden flyver, og d. 19 april 2024 fejrede vi sammen med skønne kunder og venner vores et års dag i Frederiksborggade 31 forrygende Mondo Kaos stil. 

Et år er jo både rigtig kort og rigtig langt på samme tid. På den ene side, kan vi overhovedet ikke forstå hvor tiden er blevet af, og på den anden synes vi at vi hører så godt hjemme på Frederiksborggade i Nansensgade kvarteret, at vi næsten ikke kan forestille os hvordan det var før. Til alt held kan vi efter 1 år konkludere, at I har det på samme måde. Vi er super glade for at I har støttet op om butikken på Frederiksborggade, og at I elsker den store og lyse butik lige så meget som vi gør. Og så er vi selvfølgelig også super glade for alle de nye kunder der efter flytningen, har fået øjnene op for Mondo Kaos.

Til vores store 1 års dag havde vi lovet rabatter, nyheder og bobler i glassene, og det er sikkert at sige, at I nød det hele. 

Vores egen kollektion Daisy Dapper, har I taget super godt i mod, og på dagen havde vi ikke alene rabatter på tidligere kollektioner af Daisy Dapper, vi havde selvfølgelig også alle nyheder fremme, og de blev endda show-caset af selveste Boogie Dolls, som kom og optrådte til lejligheden.

Vokaltrioen Boogie Dolls sørgede for en herlig stemning når deres lækre vokalharmonier dykkede ned i swingklassikere som vi kender fra bl.a. Andrew Sisters. Med deres sprudlende humør kastede de sig over både kendte og mindre kendte sange, og var med til at gøre dagen til noget helt særligt.


Mondo Ladies, Ditte, Julie og Liv og hjælper Charlie (Dittes søn) var til stede, for at sikre sig at alle følte sig velkomne, fik hjælp, og et glas i hånden. 


Sidst men ikke mindst var der vores gæstestjerner, nemlig alle Jer skønne kunder som kom forbi og fejrede med os. VI elsker, at I tog Jer tid til at kigge forbi, udnytte de lækre tilbud, drikke bobler til vi (næsten) slap op, nyde den dejlige musik. Og ikke mindst snakke med hinanden og dele tips og vejlede til retrogarderoben. 


Som altid hersker der en hel særlig stemning når vi samler vores retro-elskende kunder. Der var en dejlig og opmuntrende stemning, også selvom køen til prøverummene ind i mellem var lang.

Da dagen var slut, var vi godt trætte men også bare høje over hvor fantastisk en dag vi havde haft. Kæmpe tak til alle der så forbi.

Læs tidligere Blogposts

Forårstøj og forårsnyheder til dit vintage outfit

Så er foråret så småt på vej, det er stadig små koldt men lyset kommer tilbage...

Vintage, Retro & Repro?

Når vi betegner vores tøj og kjoler som vintage, så er det jo ud fra at vores kunder omtaler tøjet sådan...

Vores Guide til Cocktailkjoler.

Her i Mondo Kaos har vi altid masser af kjoler, og derfor har vi selvfølgelig også masser af vintage inspirerede cocktailkjoler...