Forårstøj og forårsnyheder til dit vintage outfit

Så er foråret så småt på vej, det er stadig små koldt men lyset kommer tilbage, og finder vej ind i vores sind og i vores garderober. Mens det varer lidt endnu førend vi måske har lyst til at klæde os i forår fra top til tå, så kan vi allerede nu tilføje de skønne forårsnuancer og materialer til vores look.

De nye vintage toppe fra The Seamstress of Bloomsbury


Vi har modtaget skønne toppe fra The Seamstress of Bloomsbury. Det er både kort- og langærmede skjortebluser og de er kommet i smukke forårsrigtige blomstermønstre, og klare farver såvel som pasteller. De fine toppe er perfekte til det tidlige forår, hvor vi længes efter mere lys og varme, men temperaturerne stadig kan være drilske og dyppe fælt, netop som vi troede os sikre på foråret ankommen. Toppene er derfor perfekte at bære med mørkere underdele og en cardigan.

De nyeste styles er bland andet den korte skjorte Grace som er kommet i det fine blomstrede valmuemønster, og den hvide skjorte med små scotty hunde. Begge mønstre er vintage inspirerede og feminine, og de lyse farver emmer af forår. 

Af ensfarvede skjorter er der bl.a. den smukke hindbærrøde og en den sarte pink, det er de skønneste farver som matcher både neutrale og farverige underdele.

Forårsbluser & kjoler fra Very Cherry.


Også fra Very Cherry har vi modtaget smukke nye toppe i forårsfarver. Har du set den fine kortærmedeskjorte i lysegrønne gingham tern, og den sartblomstrede skjorte i rosa bærnuancer? Gingham er et klassiskternet mønster som bare rimer på forår og sommer, og den lyse grønne får en til at tænke på frodige haverog picnics i det grønne. Den rosa blomstrede skjorte har lige det rette niveau af spraglethed. Det lette oglegende mønster er holdt i samme fine toner, og passer derfor perfekt ind i en klassisk feminin garderobe.

Og så der som altidde populære skjortekjoler, samt de langærmede viskose skjortekjoler med bindesløjfe. Mens du kan få bådebåde den langærmede og den kortærmede skjortekjole i det fine rosa blomsterprint, findes gingham kjolen kun iden kortærmede model.Hvis du er mere til en neutral kjole har vi desmukke prikkede kjoler i hvid samt i navy. Navy kan naturligvis bæres hele året, og prikker er bare altid bådeelegante og festlige på den der måde, hvor folk bare altid kommenterer på dit fine look.Alle modeller kan matches med de nye accessoires, så du kan afrunde looket med øreringe, armbånd ogde nye forårssko fra Charlie Stone.

Alle vores kortærmede skjorter & kjoler er som skabte til at bære med armbånd fra Rock it Rosie.

Nye armbånd og øreringe i 1950'er stil fra Rock it Rosie


Som noget helt nyt, har vi set frem i mod og endelig modtaget den nye kollektion af Rock it Rosieaccessoires. Vi har været helt nede i detaljerne og nørde med farver, sådan at øreringe og armbånd passertil de nye farver i vores kollektioner. Vi håber at I synes de er ligeså fantastiske som vi gør.De fine armbånd og øreringe er naturligvis i samme velkendte kvalitet, som du kender dem, men de mangenye farver gør dem endnu nemmere at style til et sammenhængende smukt og feminint outfit.

Sådan styler du dit vintage outfit med accessoires!


Farvede accessories er en rigtig god idé på mange måder. Det gør det nemt at få et look til at hænge sammen. Og med de nye matchende farver gør vi det endnu nemmere. 

Du kan style med en underdel i samme farve som dit armbånd, sammen med en af de nye forårsskjorter, eller style med øreringe i samme farve som din top. Naturligvis kan du også bruge både-og, og enten style med kontrastfarver, eller med farver i samme nuance. 


Style dit vintage outfit med 1940 eller 1950 accessories


Farverne er selvfølgelig også en del af vintagepaletten, og derfor kan du også bruge de fine armbånd og øreringe til at sætte fokus på looket i dit vintage outfit.

Match et bredt armbånd og ørering i den sarte grønne, eller lyserøde med et tyndt sort armbånd for et elegant 30’er look. Brug off-white, den koboltblå, lyseblå, den sorte eller den teal/ mørk turkis til at understrege 40’er looket, og brug lyserøde og lyseblå til et friskt 50’er look. 

Mix og match, så de passer til netop dig og din garderobe. 

Læs tidligere Blogposts

The Seamstress Of Bloomsbury

The Seamstress of Bloomsbury, er så meget en del af Mondo Kaos at vi i daglig tale bruger ’kælenavnet’ Bloomsbury...

Vintage, Retro & Repro?

Når vi betegner vores tøj og kjoler som vintage, så er det jo ud fra at vores kunder omtaler tøjet sådan...

Vores Guide til Cocktailkjoler.

Her i Mondo Kaos har vi altid masser af kjoler, og derfor har vi selvfølgelig også masser af vintage inspirerede cocktailkjoler...