En Mondo Ladies Jul

En Mondo Ladies Jul ⭐️

Julestemning i mondo kaos

Vi elsker jul i Mondo Kaos. I den mørke tid tænder vi lys, og hygger og gør alle de ting som gør en mørk og lang vinter lysere og festligere. 

I år er ikke som de andre år. 2020 blev med et slag til året hvor fester blev minimeret og vi skulle være ’sammen hver for sig’. Derfor kommer for manges vedkomne julen også til at se anderledes ud, men netop derfor vil vi vise Jer lidt hygge og selvfølgelig nogle skønne outfits til at fejre juledagene i, uanset hvor få julefestligheder man skal til. 

 Pigerne i Mondo Kaos mødtes til en lille hyggelig julekomsammen, klædte sig på i deres yndlings Mondo Kaos outfits, for at vise Jer hvordan de har tænkt sig at hygge og jule i år.

Julegaveguide i Mondo Kaos

Vi har som noget særligt i år lavet en julegaveguide, som du kan se på, både hvis du mangler inspiration til din egen ønskeliste, men også hvis du mangler gaver til kvinderne i din familie og i dit liv.  

 Julegaveguiden har vi opdelt i under 500kr og under 1000kr, så man kan blive inspireret indenfor det budget man har afsat, og der er mange gaver der vil tænde julelys i alle kvindeøjne.

Klædt på til jul - også selvom man er langt væk 

Selvom der er længere mellem festlighederne i år, og de julefester og julebegivenheder der bliver, sikkert bliver med færre deltagere, kan man stadig klæde sig pænt på. Man får måske endda ekstra tid til at tænke over det perfekte outfit, og man kan jo forsøge at være festlig på nye måder.

Hvis man fx Facetimer med familiemedlemmer og venner som bor langt væk, kan man jo godt inviterer dem til julehygge over skærmen og klæde sig pænt på alligevel, og måske sidde parat med klejner og gløgg. Det spreder julestemning, og alle bliver i godt humør af at man viser at man gerne vil fejre julen også selvom det bliver på en anderledes måde. 

Mondo Kaos vintage kjoler

Vintage tern til jul

Tern, skotskternet, tartan, pepita, kært barn har mange navne. Uanset hvad er tern en skøn måde at klæde sig festligt på. Da tern minder en om varme stoffer og måske har lidt nostalgi over sig, er de perfekte som kjoler til julens begivenheder. 

Tern er også et godt valg hvis man ikke er så glad for at gå i kraftige farver og mønstre, så kan tern faktisk virke neutrale. Carina har den smukke Hepburn kjole på fra The Pretty Dress Company, i smukke bordeaux og grå og tartan tern. Den er smuk og flatterende, og perfekt til vintermånederne og er også en perfekt kjole til juleaften, hvis man gerne vil være lidt casual festlig. 

Skotskternet Hepburn swingkjole
Vintage stils skjortekjole i rød
Ternet swingkjole


Vi har også Hepburn kjolen i blå og grønne tartan tern, hvis man holder mere af de nuancer, den grønne er i smuk harmoni med granpynt og juletræ. 

Begge Hepburn kjoler kan naturligvis bæres både til fint hverdagsbrug eller til casual festligheder. For at tilføje kjolerne lidt ekstra fest, kan man bære fine øreringe, og måske en længere halskæde, og glem ikke en rigtig vintage rød læbestift. 

Zoe Vine Margot pencilkjole
Hepburn ternet kjole
1950'er stils top

Røde kjoler i vintage stil til jul

 

Festlige vintage sæt

 

Pernille er hoppet i et skønt sæt med en rød pencilnederdel med vandfaldseffekt fra The House of Foxy og den smukke Unique Vintage off-shoulder top i 1950’er stil.  Pencil nederdelen er en ’gammel kending', en bestseller med rigtig vintage flair og den er super god, også til jul, hvor den er både festlig og feminin. Sammen med toppen fremhæver den det bløde og feminine med de fine flæser og draperinger. 

Rød pencil nederdel i vintagestil med drapering
Sort 1950'er stils  flæsetop
Blå vintage pencilkjole

 

Sættet kan sagtens bruges både til jul og hele året rundt, da det har den klassiske 1950’er vibe. Naturligvis kan du også have gavn af begge dele ved at style dem med andre under og overdele og dermed få glæde af sættet igen og igen. 

Lea skjortekjole i rød fra Daisy Dapper

Den røde kjole til jul

Carina er helt i rødt, i den varme bordeaux Lea kjole fra Daisy Dapper. Det er en smuk skjortekjole som passer perfekt til højtiden. 

 

Style den med en lille julebroche eller benyt dig af at de albuelange ærmer til at bære smukke armbånd til, som fx dem fra Rock it Rosie, for at gøre den ekstra juleegnet. 

 

Samtidig kan du med fordel bruge denne smukke vintage kjole i hverdagen med flade sko og en skøn Emmy cardigan over.
Vi har altid mange smukke røde vintage kjoler at vælge imellem, både pencilkjoler, skjortekjoler, swingkjoler og A-line kjoler. Det er bare at spørge os i butikken eller se det store udvalg online.

Guld og sølv sko til jul og nytår

Hvis du gerne vil være smukt klædt på, hører der naturligvis også sko til et flot vintage julelook. Vi har som noget nyt de røde vintage stils 'hæle' fra Charlie Stone, de perfekte sko til jul. 

Hvis du synes at høje hæle er lidt meget juleaften har vi de smukke ballerinaer Santorini i guld fra Charlie Stone eller smukke pumps som Hallstatt i navy eller sort. De smukke og festlige høje hæle Amber Luxe fra Miss L Fire har vi i guld og i sølv, perfekt til både jul og nytår. Disse sko er den perfekte afrunding på dit julelook.

Sko i sølv fra Miss L Fire
Højhælet røde sko fra Charlie Stone
Guld sko fra Miss L fire

Den utraditionelle julekjole

I Mondo Kaos har vi masser af festlige kjoler, til julen og til andre festlige begivenheder, så vi har selvfølgelig kjoler i rød, og kjoler med glimmer, helt perfekte til julen. Men hvis du er på udkig efter andre farver har vi naturligvis også det. Nedenfor ser du Pernille i den smukke pencilkjole Margot fra Zoe Vine i en smuk midnatsblå, som på sin egen måde også indfanger julen.

Bær den med stjerneøreringe eller en broche på selve juleaften eller til en lille julesammenkomst. Kjolen er fantastisk smuk med de flotte sølv sko til, som vil komme rigtig til deres ret med den mørke kjole.
Vi har mange andre kjoler i navy, fx Ava’en som er et rigtig godt bud. Det er en kjole vi aldrig bliver trætte af.

blå pencilkjole i vintage stil

 

Kom ned hos os, og lad os hjælpe dig med at finde din perfekte julekjole eller dit julesæt fra Mondo Kaos. 

Vi glæder os til at se dig til lidt Mondo julestemning i Birkegade, 

 

Julehilsner, 

Team Mondo Kaos ❤

Læs mere:

Emmy Design

Kvinden bag de skønne cardigans Emmy Design

 

julekjoler 2019

Julen 2019

 

Mondo Kaos kundeportrætter

Mondo Ladies- kundeportrætter

 

Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, starter udsalg, konkurrencer, får nye varer etc.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder:

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo