Vintage stils julegaver - inspiration og julegave guide

Vintage stils julegaver - inspiration og julegave guide

Julegaver i vintage stil fra mondo kaos

Julen er lige om hjørnet. Vi ved ikke med Jer, men i disse tider hvor man virkelig har brug for ting at se frem imod og at glædes over, er det som om at julen får en hel anden status i år. Måske har vi også bedre tid? Tid til hinanden, tid til nærvær, tid til at tænke gamle traditioner ind i nye baner. 

I Mondo Kaos pynter vi op til jul og glæder os altid til jul og til julehandlen i December. Men også for os i år bliver det en anderledes December, med julefrokosterne aflyst er det selvfølgelig lidt færre sexy pencil julefrokost kjoler og mere kjolerne med mere skørt og smukke tern der er i fokus. Også er der selvfølgelig julegaverne…

Julegaver til under 500kr og under 1000kr

Vi har som noget særligt i år lavet to kategorier med gaver under 500kr og under 1000kr, For selvom tøjet vi forhandler i Mondo Kaos er lavet i de skønneste materialer og i smukke detaljerede snit, kan man altså sagtens finde både tøj og tilbehør til under 500kr. Derudover kan man nemt dele sin ’ønskeliste’ fra Mondo Kaos. Det vil vi beskrive nedenfor. 

De to kategorier er ment som en inspiration og hjælpende hånd for de som gerne vil overraske eller overraskes med en gave fra Mondo Kaos juleaften. De som vil overraskes kan videresende hele vores kategori. Skal du have et inspirations overblik til gaver du selv skal forære, kan du passende kigge dér efter en ideel og unik gave idé, til veninden, moderen eller kæresten, eller hvem der nu måtte have gjort sig fortjent til en skøn gave fra Mondo Kaos. 

De to kategorier gør det nemt at finde frem til den ideelle gave fra vores hjemmeside, men selvfølgelig står vi også parat i vores butik, hvor personalet er glade for at vise frem og give en hjælpende hånd med julegaveinspiration såvel som indkøbene.


SE ALLE VORES JULEGAVER UNDER 500 KR. HER

Vi elsker bløde pakker 

Mange af vores vintage brands føres eksklusivt i Mondo Kaos. Derfor er du sikker på at forære en unik julegave og ikke noget der er blevet masseproduceret, men bliver fremstillet i små partier, og forhandles meget få steder, og i nogle tilfælde altså også helt eksklusivt hos os. 

 I vores under 500kr kategori, har vi virkelig skønne ting, som man enten kan give alene eller som lidt ekstra eller endda som flotte adventsgaver. Vi har netop fået det bæredygtige strømpebukse mærke Swedish Stockings ind, og vi synes det er de bedste strømper! Vi har dem naturligvis i almindelige sorte og mange tykkelser til enhver lejlighed, men vi har også både netstrømper og leopardstrømper, hvis det lige skal være lidt mere sjovt. Vi har også de kraftige og velsiddende alpehuer fra Diefenthal i forskellige farver, og derudover er der skjorter fra The Seamstress of Bloomsbury og deres skønne nederdele og de skønne retrostils t-shirts fra Mischief Made

 Leder du efter en lille gave, eller måske lidt tilbehør eller en adventsgave, har vi de skønne og livagtige hårblomster, og vi har chiffontørklæder og brocher (dog kun i butikken) og de skønne Rock it Rosie accessoires.

Klassisk alpehue i uld
Bloomsbury skjorte med polkaprikker
Retro stils guldfarvet hoops øreringe

En vintage stils kjole i julegave- kan man det? 

Ja da! Er vores svar. Det er da en super flot og meget personlig gave, for hvem elsker ikke en smuk kjole? Og faktisk har vi et par best-sellers som er virkelig nemme at finde frem til den rette størrelse i, så modtageren af den flotte julegave, straks vil kunne hoppe i sin nye smukke julegave.
Hvad enten du ønsker dig en smuk kjole fra Mondo Kaos eller gerne vil forære en i julegave, er der masser at vælge imellem. Du kan eksempelvis vælge de kjoler vi ved er smukke på alle og derfor er blandt vores absolutte best-sellers, de kommer altid i nye farver og design og er derfor unikke. Det gælder bl.a. for Ava og Vera modellen fra The House of Foxy, som er en fantastisk gave, om du er den glade giver eller den heldige modtager.

Rød A-line kjole i vintage stil fra The House of Foxy
Slå om kjole fra The Seamstress of Bloomsbury med prikker
Vintage stils skjortekjole i rød fra Very Cherry


Smukke julegave kjoler i vintage stil under 1000kr

Vi har også en del smukke kjoler som er i kategorien lige under 1000kr, fx den vidunderligt flatterende skjortekjole fra Very Cherry eller den sexy pencilkjole Tegan fra The Pretty Dress Company. Der er også den skønne slå-om kjole fra Bloomsbury, som er en sikker vinder her i butikken. Faktisk er alle disse nogle af vores mest solgte kjoler, og de er super flatterende på stort set alle.

Emmy cardigans – en blød gave til hende 

Hvis du ikke er sikker på at finde en kjole, nederdel eller bukser som passer, har vi fx altid skøn strik og varme cardigans som enhver vil elske at få i julegave. Disse trøjer er altid skåret til taljen så de er feminine og passer fremragende til vores vintage stils nederdele og bukser. 

Alle elsker Emmy! Vi garanterer at du ikke går galt i byen med en cardigan fra Emmy Design. Dette er gaven som bliver ved at give, det lover vi. Cardigans fra Emmy Design er af fremragende kvalitet og design i mange farver (hvis du altså er hurtigt nok, for de går som det legendariske varme brød). The Delightful Daytime cardigan koster 949kr og Emmys ’klassiker ’The Ice Skater’ ligger til 1099kr. Disse er en fantastisk gave, og kvaliteten virkelig udsøgt, uden fnuller og så er de særligt bløde hvorfor de også er meget eftertragtede.

En eksklusiv vintage skjorte – julegaven til kæresten eller veninden?  

Vi har en del skønne skjorter som koster mellem 500-700kr Vi har den feminine Estelle skjorte fra Heart of Haute i mange farver og mønstre som er ligeså skøn om foråret som om vinteren, hvor den nemt bæres med en cardigan over. Estelle skjorten er kendetegnende ved den smukke pussy bow, bindesløjfe, foran, som gør den til den ideelle gave. Derudover har vi mange forskellige skjorter i fineste vintage kvalitet bl.a fra The House of Foxy og The Seamstress of Bloomsbury. 

Vintage stils skjorte med blomster fra The House of Foxy
Estelle skjorte med bindesløjfe pussy bow i lilla
Jive skjorte i vintage stil med blomsterprint

Giv et gavesæt fra Mondo Kaos til kvinden i dit liv

En gaveæske fra Mondo Kaos

Ønsker du at sammensætte et lille (eller stort) gavesæt til kvinden i dit liv, står vi parat med råd og vejledning. I år har vi desuden samlet lidt skønne gavesæt til inspiration, hvor du på klassisk gavesæt manér modtager lidt ekstra godt i pakken. Gavesættene koster 240kr (værdi op til 279kr), 600kr (værdi 738kr) 1000kr (værdi 1238kr).

Julepakke til 600kr inkl gavekort
julegave pakke 3 til 240kr
Gavepakke 1 til 1000kr


Skab dit eget gavesæt

Naturligvis vejleder vi også hvis du vil sammensætte dit eget gavesæt. Er du lidt lun på en cardigan kan vi fx tilføje matchende armbånd og øreringe. Synes du godt om en nederdel kan du evt supplere med fine strømper fra What Katie Did eller leopardstrømper fra Swedish Stockings. De smukke handsker fra Rhanders Handsker i blødt læder kan med fordel gives sammen med de smukke baretter fra Diefenthal

Bæredygtige leopard strømpebukser fra Swedish Stockings
Smukt retro armbånd i rødt
Strømper med søm fra What Katie Did

Gavekort fra Mondo Kaos i julegave

Er gavekort ikke kedelige, eller upersonlige? Det synes vi ikke, og slet ikke i Mondo Kaos, hvor mange af vores kunder vil vide at den service de får er en del af pakken. Dvs at et gavekort hos Mondo Kaos ikke bare er et gavekort men en oplevelse.

 Vi tilbyder også personlig shopping, så man kan altid kombinere de to til en skøn forkælelsesdag med personlig julegave shopping. 

Når du giver et gavekort i julegave er det altså en lille oplevelses pakke du giver. Husk man kan jo altid tilføje mere til gavekortet, eller et personligt løfte om at gøre en særlig dag ud af det, med cafebesøg eller andet på dagen hvor gavekortet skal indløses.  

Julegaver fra Mondo Kaos

ØNSKELISTE - SÅDAN GØR DU

Hos Mondo Kaos har alle muligheden for at lave en ønskeliste hvor de kan gemme alt det de ønsker sig i julegave, så kan de dele listen med alle dem der savner inspiration til at finde den helt rigtige julegave.  PUNKT 1.

Ud for hvert produkt står der ’tilføj min ønskeliste’. Når du trykker på hjertet ændrer det sig til ’fjern fra ønskelisten’, dvs. at nu ligger produktet på din ønskeliste. 


PUNKT 2

For at finde din ønskeliste skal du til ’Min Konto’ øverst til højre. Hvis ikke du allerede har en konto hos os, skal du oprette en.


PUNKT 3

Når du har oprettet en konto kan du finde din ønskeliste ved at klikke på hjertet øverst til højre.  Herefter har du mulighed for at dele din ønskelist med hvem du ønsker enten som link, på facebook eller via email.  


Kom ned i butikken og kom i rigtig julestemning og lad os hjælpe dig med at finde inspiration til alle dine julegaver. Vi glæder os til at se dig.


Juleglade hilsner,  

Team Mondo Kaos ♥


Læs mere:

Vores brands og bæredygtighed

Vores brands og bæredygtighed


Sådan vasker du og passer på dit vintage tøj

Sådan passer du på dit vintage stils tøj


Mondo Ladies Jul

Jul med Mondo pigerne


Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, starter udsalg, konkurrencer, får nye varer etc.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder:

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo