Authentic Beauties 2. del - Jul og Nytår

Julebal og Nytårsskrud

Sammen med vores Authentic Beauties del 2, skal vi denne gang til julefrokost og alle de andre sjove fester som kendetegner December! 

Vi har simpelthen fået så mange skønne kjoler til jul og kjoler til nytår at vi har glædet os helt vildt til at vise Jer de her billeder med al det fantastiske festtøj.


Authentic Beauties er en serie med fotos af Mondo Kaos tøj, på kvinder som ikke er vant til at stå foran et kamera, eller som passer ind i den gængse ’modelskabelon’. Vi har altid lagt vægt på at vores tøj passer alle kvinder og kropstyper, og derfor elsker vi også at vise tøjet på kvinder som vores kunder kan spejle sig i. Fotografen Nadia von Rikka bruger ikke skønhedsfiltre og vores ualmindeligt skønne ’almindelige’ kvinder bruger ikke nogen form for shape wear, så det I ser er lige præcis autentisk og ægte. Og vi lover at vi nok skal skrive det hvis vi en gang imellem bruger noget af vores shape wear.  

Vi har lavet endnu et photoshoot med dygtige Nadia von Rikka, og denne gang har vi hele 4 damer med. Heraf vil I nok genkende 2, nemlig Lisette fra sidste shoot og vores egen Carina, som I kender fra butikken, eller vores billeder på de sociale medier. Derudover har vi allieret os med yderligere to skønne kvinder, Karen og Askale. Vi synes nemlig at det skulle være endnu festligere end sidst, og at I skulle have lov at se tøjet på 4 helt forskellige kvinder.

Tøjet er julet og festlig og endda meget festligt.

Lad os starte med det julede.

JULEKJOLER TIL DEN STORE FEST

Er du til velour har vi ikke bare de skønne Hollywood circle kjoler som både er super rare at have på, og festlige oveni. Vi har også fået en fantastisk kjole hjem i pencil snit, med den velkendte off-shoulder flæse. Vi har den i grøn og rød, og begge er jo bare så smukke til julens fester. Ligesom Hollywood kjolen fra Very Cherry er også Sophia kjolen fra Unique Vintage super behagelig, og så er den festlig uden at du behøver at gøre så meget andet. Fine strømper og sko, make-up og du er ’ready to go’! 


Af denne grund er kjolen også perfekt til julefrokosten, hvis den fx. finder sted lige efter arbejdet.


Herunder kan du se Askale og Lisette i de i de smukke Sophia kjoler.

Festlig i buksedragt

Men det behøver jo ikke altid kun være kjoler. Fra Very Cherry har vi også fået de vidunderlige Emmylou buksedragter i velour med vide ben og en slåom overdel. 

Altså, den er bare helt fantastisk festlig, og hvis du, som så mange andre, stadig synes at tøjet efter 'corona-joggingsættet', føles lidt stramt, så vil du bare elske denne buksedragt.

Her er Karen er hoppet i buksedragten, så I får lov at se den på!


Karen elsker kjoler

Lidt om Karen; Karen Mose er 41, og det er første gang hun er med Mondo Kaos på shoot, til gengæld er det ikke første gang hun står i rampelyset, da hun er både musiker og komponist i folk og jazz genren.


Karen siger selv ”Jeg er blevet gladere for min krop jo ældre jeg er blevet og er holdt helt op med at skjule den med mit tøj, som jeg gjorde da jeg var yngre. Nu viser jeg den gerne frem. Jeg elsker kjoler og har et ret stort udvalg af både hverdagskjoler, festkjoler og kjoler til scenen.”

La Dolce Vita

En anden rød kjole som vi her vil vise er den smukke Dolce Vita kjole fra The House of Foxy. Carina yder den fuld retfærdighed, og den har bare al det som er kendetegnende for vintage stils kjoler; masser af vintage stils detaljer som virker elegant tidløse. Den røde kjole vil være perfekt til enhver julefest.

Det er selvfølgelig også altid en mulighed at bruge den fantastiske slåom kjole i rød fra The Seamstress of Bloomsbury, det ligger al sammen i stylingen, og vi er altid gerne behjælpelige med styling tips i butikken.


Askale ELSKER TØJ!

"Mit navn er Askale og jeg er en udadvendt, glad og tålmodig kvinde, der har meget let til latter. Mit navn stammer fra Ethiopien hvor jeg også er fra. Udover det så er jeg 27 år og bosat på Amager med min kæreste og hund. Til dagligt arbejder jeg som sygeplejerske på en akutklinik. Når jeg ikke er på arbejde så værdsætter jeg at tilbringe tid med familie og venner, også ved jeg næsten ikke noget bedre end at gå lange ture med hunden i naturen. Sound old yet?

JEG ELSKER TØJ! Hvis jeg kunne skifte min garderobe ud alt efter behov og det ikke gik udover miljøet OG jeg havde EN MILLION i banken, så havde jeg gjort det."


Kjoler til nytårsaften

Den lille sorte kjole

Men der er jo flere store fester der skal fejres, og vi har fået de skønneste cocktail og nytårskjoler hjem i år. Og dertil hører også flere små (og store) sorte kjoler, little black dress!


Er du til en swingkjole har vi fx den sorte Marceline, som har en smuk og dyb buet udskæring. Det betyder at der er plads til festlig bling om halsen, og at både opsat hår, eller løst hår der kærtegner skuldrene vil være super smukt til denne kjole. 

Du kan med denne sorte kjole også sætte fuld gas på bling-tilbehøret eller vælge farvede sko og accessoires, det kunne fx være røde sko og et rød bælte.

Og nu vi snakker om røde sko, så husk at se de fantastiske Loretta i sort og rød! Jep, det ER absolut sidste chance hvis du skal nå at have et par. Vi fik de sidste fra Miss L Fire inden de lukkede. 

Cocktail kjoler til nytår

Derudover er der de to Anais cocktail kjoler i kropsnær pencil design. Den skønne kjole har en corsage stils top og er i elegant blank satin. Stropperne er brede og med en lille sløjfe, og så kan du vælge den lille sorte kjole helt i sort, eller med fine pink stropper i skøn kontrast.

Du kan se Askale i den skønne Anais kjole med de pink stropper her.


Flapper stils nytårskjoler

Som noget helt nyt i år har vi taget to kjoler hjem i flapper stil. 
Kjolerne er til den helt store fest, og forsynet med masser af pailletter og med frynser forneden. Vi er helt vilde med dem, og håber at I også vil være det.
På billederne ser I Carina og Karen iført den guldfarvede flapperkjole. Kjolen er fantastisk festlig og rimer på champagne så den er den helt perfekte cocktailkjole til det helt store nytårsbrag! 

Klassiske kjoler til Nytåret

Måske er du mere til klassiske kjoler, og det har vi selvfølgelig også. Vi har masser af skønne julekjoler og nytårskjoler til både julefrokosten og nytårsfesten i fantastiske farver. 

Fra Pretty dress har vi både den smukke Leyla swingkjole i flere farver, og som du kan se herunder på Lisette i lilla, og en fantastisk pencilkjole, Estelle, som du kan se på gruppebilledet på Karen i blå. Begge kjoler findes i blå og lilla, og swingkjolen derudover også i grøn. 

Gør kjolerne ekstra festlige med fx guld sko, enten Amber fra Miss L Fire eller Manhattan fra Charlie Stone. 

Tusind tak til de 4 skønne kvinder som har bragt tøjet til live.

Kom ned i butikken hvor vi kan hjælpe dig til at finde lige netop din jule eller nytårskjole til årets fester.


Festlige hilsner,


Team Mondo Kaos 💋

Backstage på settet med Stine 

Shop looket

Læs tidligere Blogposts

The Seamstress Of Bloomsbury

The Seamstress of Bloomsbury, er så meget en del af Mondo Kaos at vi i daglig tale bruger ’kælenavnet’ Bloomsbury...

Vintage, Retro & Repro?

Når vi betegner vores tøj og kjoler som vintage, så er det jo ud fra at vores kunder omtaler tøjet sådan...

Vores Guide til Cocktailkjoler.

Her i Mondo Kaos har vi altid masser af kjoler, og derfor har vi selvfølgelig også masser af vintage inspirerede cocktailkjoler...