Kundeportræt - Daida

Kundeportræt - Daida 💖

Vi fortsætter med at give Jer et indblik i hvordan nogle af vores kunder fandt frem til os, hvad de elsker ved vintage stilen,  og hvad de fordriver tiden med gennem nedlukningen. Læs med her, om dejlige Daida.

Navn: Daida 

Alder: bliver 41 i morgen :-) (Tillykke fra os red.)

Beskæftigelse: Regional Director in a global advisory company  

Hej Daida, hvad render du rundt og laver disse dage? 

Jeg arbejder med rådgivning af virksomheder om det, der vedrør deres mobile medarbejdere. 

Jeg er ansvarlig for kvaliteten af vores tjenesteydelser, så jeg plejer at rejse meget, er i kontakt med mange mennesker både i Europa og i USA og i disse dage er det arbejde flyttet ind i min spisestue. Der sidder jeg foran min laptop og taster løs og taler endnu mere :-) 

Derudover underviser jeg, jeg er mentor for en ung studerende og jeg er begyndt at tage online undervisning selv. 

Derudover er jeg super glad for at gå lange ture, drikke kaffe ude, den smule man kan i disse dage. Kort, jeg prøver at mindske afsavn til mit liv på farten og fylder tiden ud med alt muligt som jeg ellers ikke finder tid til.    


Hvor får du din inspiration fra til netop din stil?  

 Jeg har altid været kæmpe fan af gammel Hollywood glam, som i mine øjne aldrig går af mode. Jeg elsker, når man genskaber looks fra 40'erne og 50'erne i film og serier og jeg ville ønske vi alle gik klædt som dengang :-)   

Mad Men

The Marvelous Mrs Maisel

The Bletchly Circle

Hvordan kom du til at kende til Mondo Kaos? 

I min dagligdag er business look sagen og jeg har altid prøvet at pifte det look op med farver, særligt silke bluser med pussy bow var i høj kurs i mit klædeskab. Jeg ønskede sådan at tilføre mere retro til mit tøj, så jeg gik i gang med at søge på nettet. 

Da jeg fandt Mondo Kaos vidste jeg, at det var noget særligt, så jeg skyndte mig ned i butikken. Der mødte jeg Kirstine og der var hun, den levende Marilyn. Siden mødte jeg Stine og alle andre Mondo ladies som lever deres retro look hver dag og siden har jeg ikke set mig tilbage.          

Her er Daidas stil

Tegan pencil kjole i vintage stil
Pencil skirt fra House of Foxy
Skjortekjole i rød fra Heart of Haute

Hvad er det ved Mondo Kaos som gør at du handler hos os? 

Mondo ladies er alle gode til at fange min æstetik og derfor har jeg fuld tillid til, at jeg får at vide, hvis noget er "mig", eller hvis det er noget "helt anderledes", eller hvis jeg er helt vild med en outfit, men tvivler på, om jeg bære det... så er Kirstine og Stine bare guld værd i den situation.  

Så kombinationen af den fejring af den kvindelige silhuet og den kvindelige form gennem de mange flotte, elegante og lige tilpas sexede outfits, den fantastiske vejledning, der tager min æstetik i betragtning, som alt sammen resulterer i, at jeg elsker det selvtillidsboost det giver mig efter en tur forbi Mondo Kaos.


Hvis du skulle give kvinder tre gode styling råd , hvad skulle de så være? 

1. LBD, din go-to outfit som du altid kombinerer med statement sko fx guld, sølv, synlige accessories og rød læbestift 

2. vær ikke bange for farver, men lær hvordan man sammensætter farverne effektfuldt 

3. afbalancer dit look, hold en del af dit tøj løs og resten stramt, alt efter din kropstype 

Guld sko fra Nordic ShoePeople
Hårblomst
Sølv sko med hæle fra Miss L Fire

Guldsko, sølvsko og synlige accessoires er Daidas styling tips

Estelle pussy bow skjorte
Den lille sorte pencilkjole
Swing nederdel i teal

Vær ikke bange for farver, LBD/ den lille sorte er et must-have, og brug løst og stramt alt efter kropstype

Tusind tak til Daida for at hun tog sig tid til at svare på spørgsmål til vores kundeportræt. Vi håber at du blev inspireret.

Bedste hilsner,

Team Mondo Kaos❤

Læs mere:

Nederdele guide

Mondo Kaos' nederdele guide


Find din kropstype guide

Find din kropstype


Vintage, retro, repro hvad er egentlig hvad?

Vintage, retro, repro?


Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, starter udsalg, konkurrencer, får nye varer etc.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder:

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo