Be our Valentine ❤

Be our Valentine ❤️

Hvordan holder du Valentine's Day i år? Fejrer du overhovedet Valentinsdag, og hvis du er single er du så lidt træt af den der dag som kun er for kærester? Vi i Mondo Kaos har besluttet at der er mange måder at fejre kærligheden på. Det kan jo også være ved at forkæle sig selv. Læs med her og hør hvordan Mondo pigerne fejrer Valentins dag.

Rød skjortekjole med prikker

Kjole og koncert hos Carina

Carina er single i år, så denne Valentine’s day bliver i selvforkælelsens tegn, og hvad er bedre at forkæle sig selv med end en kjole man bare føler sig super godt tilpas i? 

Når Carina ikke er i butikken, så er hun operasanger og har lige startet sit eget lille operakompagni.

Hvis I ikke ved hvordan I skal gøre Jeres Valentine’s day speciel for hinanden (eller bare dig selv), så er Carinas bud her: gør jer smukke for hinanden, tag det pæne tøj på, som om I skulle i teatret, og sæt Jer så i Jeres sofa og se Valentine’s online streaming koncert med Carinas kompagni.
Det er kl 15.30, så man har tid til at lave en skøn middag sammen og spise i stearinlysenes skær bagefter. 

Derefter kan I evt. sætte musik på og danse en stille vals på stuegulvet for at slutte med manér. Så kan det kun blive en dejlig dag :) 

Billetter til den skønne Valentine's koncert med 'Carina and friends' kan man købe her: swipeupera

Valentine's kjole inspiration

Skøn vintage stils kjole til Valentines
Swingkjole i rød, perfekt til valentines
Hayworth pencilkjole i vintage stil

Hvem var Valentin?

Traditionen med at fejre kærligheden med blomster, gaver og chokolader på Skt. Valentinsdag, startede omkring midten af 1800 tallet i USA og England. Her så man for første gang masseproducerede kort og hjerteformede chokoladeæsker til denne specielle dag. 
Skikken holdt ved og tog til i popularitet, og er i dag en meget udbredt tradition, særligt i de engelsktalende lande. Siden 1990erne er det også blevet en populær kærestedag herhjemme. 

Der er mange meninger om hvad der egentlig ligger til grund for denne dag, men den mest udbredte teori er den om præsten Valentin der giftede soldater omkring år 268 selvom det var imod kejser Claudius 2. befalinger. 

Han blev taget til fange og henrettet d. 14. februar 269. Det var paven Gelasius der i 496 helligkårede Valentin, og dermed lagde grundstenen for vores ' Valentine's Day'


Romantisk middag (og kage) hos Pernille 

Hjemme hos Pernille er der romantik på menuen.

Der er jo desværre ikke noget der hedder restaurantbesøg på valentinsdag i år, men jeg er så heldig at min søde kæreste er utroligt god til at lave mad, så vi har aftalt at vi skal hygge os med at bage noget lækkert sammen og så gå en smuk vintertur i Frederiksberg have på valentinsdag. 

Selvfølgelig iført en fin rød kjole så det bliver lidt ekstra festligt!”

Altså en rigtig kæreste Valentins dag til Pernille, som her er iført den røde swingkjole fra Stop Staring, sammen med en hårblomst og masser af ægte blomster.

Smukke sko til Valentine's

Charlie Stone sko i rød til Valentines
Guld sko fra Nordic ShoePeople
Smukke røde sko til Valentines

Støvsuger og rødvin hos Stine

Stine og kæresten skal også fejre Valentine's- med at gøre rent! Altså de skal gøre rent OG hænge billeder op, også bliver man vist ikke mere testet som par end det! ( Det skulle da lige være at samle IKEA møbler) Kæresten ser jo ikke helt fornøjet ud med at dagen skal bruges sådan, men Stine har lovet at bagefter hopper hun i fint tøj og så skal de finde på noget hyggeligt som ikke er nærmere planlagt, men i hvert fald kommer til at involvere rødvin. 

Fri fragt hos Mondo Kaos

Vi i Mondo Kaos fejrer desuden Valentine's day med fri fragt Tirsdag d.9/2- søndag d. 14/2.

Så om man er alene, sammen eller alene-sammen som det hedder meget rundt om i verden i disse pandemi-tider, kan man jo se om der er noget godt i webshoppen at forkæle sig selv eller blive forkælet med. 

Brug koden 'SELF LOVE' ved checkout. 

Happy Valentine's,

Team Mondo Kaos ❤

Læs mere:

Brudekjoler hos Mondo Kaos

Guide til vintage stils brudekjoler


Cocktailkjoler hos Mondo Kaos

Cocktailkjolens histoire


Nordic ShoePeople hos Mondo Kaos

Nyheder fra Nordic ShoePeople


Ps. Ønsker du at høre nærmere når vi afholder nye arrangementer, starter udsalg, konkurrencer, får nye varer etc.

Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder:

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo